hoe u uw huis te zetten in een spookhuis

Rick Meyerson is een freelance schrijver gevestigd in Los Angeles en veel van het werk dat hij heeft geschapen is in verband met verbeteringen aan het huis, eco-vriendelijke praktijken en andere vormen van DIY projecten.

Ben je klaar om je bang te krijgen op? Welkom tot en met oktober, toen we officieel gloed in de herfst seizoen van de feestdagen. Eerst omhoog, Halloween. In de afgelopen jaren is Halloween het geven van Kerstmis een run voor zijn geld op het gebied van woonaccessoires. U zult hard ingedrukt om je een weg door elke wijk zonder struikelen over ten minste één uitgedost spookhuis.

Stap 1: Kies een thema

Het goede nieuws over het verfraaien van uw huis voor Halloween is dat het laat potentiële truc of treaters weet dat je voor wat plezier. Met andere woorden, je kunt de “trucs.” Te vermijden De vraag wordt dan, hoeveel wilt u uw bezoekers schrikken? Als het gaat om het verfraaien voor Halloween heb je drie opties gekregen

Stap 2: Aanmelden Uw Ghoul Squad

Alle volgende tips gelden voor elke optie, maar hoe ver je wilt de schrik te nemen zou kunnen afhangen van wie zou worden op uw gastenlijst. Met andere woorden, als je verwacht de kleintjes je zou willen voor de ouders zet een waarschuwing als je spookhuis is bijzonder eng.

Stap 3: Stel een pad

Hier dan zijn een paar verduiveld goede ideeën voor het draaien van uw huis in een gedenkwaardige spookhuis voor Halloween.

Stap 4: Verlichting Ideeën

Een paar uitgesneden pompoenen zijn niet van plan om het zo ver als thema betreft gesneden. Aan te wakkeren de angsten die je hebt veel potentie percelen om uit te kiezen kregen. Beschouw deze voorgestelde thema’s voor je spookhuis

Stap 5: Random Creepy Decorations

Zodra u zich op een thema, zult u in staat om uw rekwisieten, decoraties, verlichting en kostuums te coördineren.

Stap 6: Heb een Angstaanjagende Soundtrack

Hoe meer vrienden en familieleden kunt u een beroep doen voor uw ghoul squad hoe beter uw spookhuis zal worden. Iedereen moet in een kostuum, dat betrekking heeft op het thema van uw spookhuis. Voor een goede ol ‘ouderwetse zombie fest, kun je vrij veel zet je crew in elk type van outfit (cheerleader, cowboy, cop etc.) en geef ze de zombie make-up behandeling. Een kleine witte basis voor de huid, zwart rond de ogen en lippen en vet in het haar en je bent goed om te gaan. Zodra u een plattegrond hebt gelegd voor uw spookhuis, station uw geesten op daartoe geschikte plaatsen voor een gecoördineerde angst fest.

Of u nu slechts een pad naar de voordeur om snoep te maken of zijn het opzetten van een tour rond uw woning, moet u schetsen de vele “tableaus”, waar je het opzetten van de verschillende paniek. Net als alle klassieke spookhuizen u bent geweest, wil je een nieuwe “schrikken” om elke hoek te hebben. U kunt een fatsoenlijke doolhof effect met een paar strategisch geplaatste hooibalen of hangende platen te maken. Voor de schrikt zelf, verrassing is de sleutel. Het hebben van uw vrienden pop-up van dozen, vuilnisbakken, geïmproviseerde doodskisten en struiken zal het lukken. Zorg ervoor dat iedereen weet: “. geen fysiek contact” Screaming is alles wat je nodig hebt. Natuurlijk, een beetje speels waterpistool spuiten nooit kwaad en draagt ​​bij aan de buitenissige-outs!

Waar heb je gewone lampen verwisselen hen uit voor rode lampen of zwart-verlichting. Voor het gazon, kan een paar goed geplaatste grond spotlights een angstaanjagende gloed op bomen, struiken en wat vogelverschrikkers je zou kunnen plaatsen uitgebracht. Omdat Halloween is zo’n big business je bent zeker snaren van oranje lampjes zoals je kerstverlichting te vinden. Gebruik ze royaal. Vergeet niet het is niet alleen het licht, maar de schaduwen. Een verborgen flood lamp met kleine cijfers in de voorkant van het kan grote, griezelige schaduwen op een muur te projecteren, of in een zee van mist.

Buiten de standaard spinnewebben, pompoenen en opknoping goblins, zijn er enkele andere ‘details’ u kunt toevoegen aan opfleuren uw spookhuis.

Grafstenen – Als je piepschuim grafstenen voor het gazon, voeg wat bovengrond voor het perceel in de voorkant van de “steen” om de indruk van een vers gegraven graf te geven. Dit zou ook het gebied waar u een paar dummy handen en botten porren uit het vuil kan plaatsen zijn.

Corpses – Spreken van poppen, elke kans je hebt om zich te mengen in een etalagepop met je echte leven freaks hoe meer kans je hebt voor paniek.

Spiderwebs – Hang strengen van de zwarte draad van kozijnen. Mensen die zal het niet zien, maar zal voelen als ze hebben spinnenwebben over hen kruipen.

Angstaanjagende Mist – FYI, rookmachines zijn betaalbaar te huren of te kopen en bieden veel griezelige dekking. Als je huurt, reserveer vroeg.

Er zijn tal van gruwelijke soundtracks geladen met gekraak, geschreeuw, gehuil en donder die u kunt downloaden naar uw iPod of MP3-speler en schiet uit de luidsprekers. Gewoon proberen om de verleiding van het spelen te voorkomen “Thriller”. Onthoud dat je wilt mensen bang te maken krijgen ze dansen.

Boven alles, veel plezier en neem veel foto’s. We zouden graag zien wat uw spookhuis ziet er als volgt Halloween.