hoe u uw ramen te wassen

Susan M. Keenan heeft een Master’s Degree in de communautaire Psychologie, en schrijft artikelen over tal van onderwerpen, met inbegrip van home improvement, tuinieren, reizen, onroerend goed, persoonlijke financiën en nog veel meer.

Idealiter, de ramen in uw huis moet grondig worden ten minste eenmaal per jaar schoongemaakt, zo niet twee keer per jaar. Windows geeft ons een voorproefje van het buitenleven en brengen licht in het huis – maar alleen als we daadwerkelijk kan zien door hen, Het schoonmaken van de ramen hoeft niet de gevreesde taak van het decennium.. break it gewoon naar beneden in hanteerbare brokken die productief zijn, maar niet overdreven. Verdeel het huis in secties, zoals de eerste en tweede verdieping ramen, slaapkamer en badkamerramen alle andere woonkamer ramen of beide zijden van het huis. Beter nog, hebben een raam wassen feest voor uw familie en zorgen voor muziek, snacks en lunch;. Vergeet niet om uw glazenwassen voor een dag te plannen zonder al te veel zon. Te veel zon heeft de neiging om de ramen te snel droogt, wat leidt tot lelijke strepen;. Om uw ramen goed te reinigen, moet u een paar essentiële benodigdheden te verzamelen. emmer, het schoonmaken oplossing, het schoonmaken sponzen of poetsdoeken, pluizende doeken voor het drogen, en een doek lap: Op zijn minst, moet u beschikken over. Daarnaast zal je een stofzuiger, bezem, stoffer en blik, en afvalreservoir of tas nodig hebben. Doeken gemaakt van microvezels zijn meestal niet pluizende. Katoenen luiers, papieren handdoeken, kranten en wissers kan worden vervangen voor het drogen doek;. Cleaning Steps

Stap een

Met behulp van een afstoffen borstel, zuigen de binnenkant van de vensterbanken en kozijnen.

Stap twee

Bevochtig de spons of doek in de reinigingsoplossing zorgvuldig knijpen overtollige uit de spons of doek.

stap drie

Was het raam met cirkelvormige bewegingen. Was de hoeken en de buitenomtrek van het raam naar het inwendige of het midden van het venster.

stap vier

Droog het venster met behulp van de zuigmond, papieren handdoeken, pluisvrije doek, of kranten. Starten in een van de bovenhoeken van het venster. Alle van de slagen die je maakt moet gaan in dezelfde richting. Als u verticale bewegingen toe te passen op de ene kant van het raam, en horizontale lijnen aan de andere kant van het raam, zult u in staat om te vertellen welke kant van de strepen heeft eventueel verschijnen. Als u gebruik maakt verfrommelde krant te drogen, moet u overwegen het dragen van een paar schoonmaak handschoenen om te voorkomen dat het krijgen van een inkt op uw handen. De inkt zal niet over te dragen aan de ramen.

stap vijf

Zodra je het raam een ​​once-over droogbehandeling hebben gegeven, veeg eventuele druppels die met een schone, droge doek, bij voorkeur een zeem blijven. Zo niet, laat ze aan de lucht drogen om te voorkomen dat eventuele vlekken.

stap zes

stap zeven

Veeg eventuele druppels uit de vensterbank met de doek doek.

vegen voorzichtig de buitenkant van de ramen, waaronder dorpels en tracks. Gooi geen afval in de prullenbak.

Was de buitenkant van de ramen de bovenstaande stappen, behalve het stofzuigen.

Spoel de sponzen, emmer, en poetsdoeken, zodat ze klaar zijn voor de volgende keer dat je schoon. Vervang de items naar de juiste locaties. Gooi alle gebruikte kranten behoren, en geniet van uw brandschone ramen!

stap Acht