hoe waterdicht je osb

Een alternatief en sommigen zeggen de vervanger van triplex is OSB. Terwijl beide zijn gemaakt van stukjes hout die samen zijn gedrukt, OSB is strengen van jong hout vermengd met hars om een ​​hard en buigzaam vorm van hout vormen. Bij het kopen van uw OSB blik op de rug om ervoor te zorgen dat het wordt gestempeld water ondoorlaatbaar. Hoewel dit alleen is ongeveer waterbestendig is beter dan geen water proofing at all. Nu ga je naar water proofing van toepassing op de rest. We gaan met je praten door de stappen van het gebruik van OSB, dat nog niet is gebruikt. Alleen op maat gesneden.

Zoals hierboven vermeld, gaat u ervoor zorgen dat het je OSB wordt gestempeld met water ondoorlaatbaar wanneer u deze koopt. Alle OSB is water ondoorlaatbaar om een ​​punt. Zodra u het knip je weg te nemen wat van dat waterdicht. Iedere cut u opent een plaats waar vocht en water kunnen krijgen in het veroorzaken van de OSB te zwellen. Meet korting op alle de bezuinigingen die u moet maken op de OSB en leg de stukken naar de plaats waar je ze kunt krijgen op het zeil. Je wilt niet dat het gras of vuil in je waterdicht te krijgen.

Stap 1 – Beginnen met de Project

Elke gesneden kant moeten worden gedekt zeer goed in het waterdicht maken die u gebruikt. Met behulp van het puntje van je penseel genieten van een goed stukje van de waterdichting en hebben betrekking op alle randen van begin tot eind. Maak dan gebruik van de afdichting te glad op een jas over de bovenkant van de OSB. Herhaal aan elke kant, niet alleen degenen die werden gesneden. Eindig de jassen aan alle blootgestelde stukken zoals ze op de dekzeilen te leggen. Laat ze 12 tot 14 uur om volledig drogen de vacht van de waterdichting. Na deze zorgvuldig te zetten deze om en herhaal aan de andere kant van de OSB. Het is niet van plan om iets naar een andere jas op die snijvlakken zetten kwetsen. Laat deze set weer 12 tot 14 uur om volledig droog vooral als het vochtig is.

Stap 2 – Waterdicht

Om ervoor te zorgen dat je genoeg waterdicht hebben gezet op de stukken kunt u testen op stuk door wat water op te gieten en laat het instellen voor een paar uur. Als het niet is gedrenkt in of is nog steeds zit er de kans groot dat je je baan hebt voltooid. Zo niet, dan moet u 2 tot 3 lagen aan te brengen en laat het drogen en opnieuw te testen. OSB wordt gezegd meer waterbestendig triplex dan sommige en niet door anderen. Maar met de verbeteringen die in het productieproces wordt meer gedacht dat het waterdicht maken van de OSB staat op zichzelf. En dat het kan geen kwaad om meer toe te voegen aan het product

Stap 3 – Afwerking Up