hoe waterdicht tuinbank kussens

Tuinbank kussens zijn geweldig in de zomer en maak buiten zitten veel meer comfortabel. Echter, douches en regen onvermijdelijk gebeuren en je zult niet altijd tijd om uw bank kussens naar binnen wanneer ze aankomen. In plaats van te eindigen met geruïneerd, drassige bank kussens, kun je eigenlijk waterdicht hen. Alles wat je nodig hebt om er zeker van is dat je waterdicht alle stof of uw bank kussens zal uiteindelijk toch nat.

Als je de hardere type bank kussen in plaats van de zachte soort vaak te vinden op een bank, met behulp van een waterdichte siliconenspray kan de ideale manier om hen te beschermen. Er zijn verschillende manieren verstuiven voor verschillende soorten materiaal. Als uw kussens zijn gemaakt van katoen, koop de juiste spray voor hen.

Stap 1 – Spray

Wanneer u de spray toe te passen, doe het buiten of in een goed geventileerde ruimte als de rook zeer sterk kan zijn. De truc is om ervoor te zorgen dat u alle stof spuiten. Spuiten heen en weer, zodat de lijnen elkaar overlappen, en zorg ervoor dat je spuit in de randen en naden van het kussen. Sproeien zal het meest effectief zijn als je een kant grondig spuiten dan laat ze drogen voordat het spuiten van de andere kant. Laat het kussen volledig drogen voordat u het verlaten van het op uw bank. Onthoud ook dat het moeilijk is om vast te stellen kan zijn of u het hele kussen heb gespoten. Het is veiliger om grondig te spuiten en geven het kussen meer tijd om te drogen dan het risico te spuiten genoeg.

Stap 2 – Iron-On Vinyl

Een alternatief voor het gebruik van een waterdicht spray, die moet regelmatig worden vernieuwd, is het ijzer-op vinyl te gebruiken op uw bank kussens om ze waterdicht te maken. U kunt het vinyl kopen in veel verschillende winkels en vanaf daar, hoeft u alleen de instructies te volgen.

Stap 3 – Plastic Kussenhoes

Het is het beste als je het kussen te nemen uit de cover van tevoren, omdat het gemakkelijker om het ijzer te gebruiken zal zijn en de vinyl goed te hechten. Je moet heel voorzichtig zijn om de vinyl obligaties op de juiste zorg ervoor dat de stof te zijn en dat vormt het een goede middelen voor het kussen. Zodra u klaar bent, controleer zorgvuldig alvorens het kussen terug in het deksel. U moet voorzichtig zijn met de kussens om buiten omdat het water nog steeds via het zip kunt invoeren.

Stap 4 – Vinyl Cushion

Een van de beste manieren om uw bank kussens droog te houden is om ze te bedekken in plastic, net zoals sommige mensen doen om hun indoor meubels te beschermen. De kunststof is duidelijk dat het materiaal nog toegankelijk en de kussens zijn volledig bruikbaar. Het plastic zal weg te houden alle vocht en regen. Het probleem hier is dat deze niet naar ieders smaak.

Als u niet wilt dat de moeite om waterdichte uw kussens te nemen, kunt u altijd kopen vinyl kussens die zijn gefilmd met schuim die zijn ontworpen om te worden waterdicht. Deze zijn gemaakt voor gebruik buitenshuis, waardoor ze zeer geschikt voor gebruik als een bank kussen.