hoe waterdicht under-deck opslag

Het verbeteren van de ruimte onder het dek voor onder deck opslag kan eenvoudig en effectief worden gedaan. Als u waterdichte het dek van boven, zult u de schoonheid van uw houten dek planking verliezen. Een betere oplossing is een zelf drainerende under-deck maximum installeren benedendeks opslag. Volg deze richtlijnen voor het waterdicht maken van de ruimte onder je deck en maak er een functionele en mooie ruimte. Gebruik een deck opslag afvalbak onder het dek alleen om items uit de wind meegevoerd regen en dauw te beschermen.

Stap 1: Meet de spatiebalk om de waterdicht materiaal installeren; Meet de totale omvang van het gebied waar u het onder dek plafond wordt geïnstalleerd. Tel de steun balken en meet de breedte tussen hen om te bepalen hoeveel knipperen je nodig hebt; Stap 2:. Koop de juiste hoeveelheid materialen; Bedrijven die te verkopen onder-deck plafond materialen zal moeten inschatten van tools op hun websites om u te helpen de berekening van de exacte bedrag van de materialen die u nodig hebt op basis van verschillende afmetingen van het plafond platen en het gebied dat u bedekken. Gedetailleerde installatie-gidsen zijn ook beschikbaar, dus print ze uit voordat de installatie te beginnen; Stap 3:. Controleer uw Deck is Level en Mark de Drainage Pitch; Gebruik niveau van de 6-foot timmerman om je deck is niveau van voor het markeren van de drainage veld. Dit is de hoek waaronder u de onder-dek plafond, zodat het water afgevoerd uit je huis te installeren. . Mark met een krijtlijn waarmee 1 inch van de helling naar beneden voor elke 10 voet van het dek van het huis naar de buitenrand; Stap 4: Installeer de Under-Deck Water Diverters (knippert); Bevestig de onder-deck water omstelling knipperen op de hoek gemarkeerd u met de krijtlijn. Zet een lijn van breeuwen stopverf waar elke knipperende voldoet aan de balk waaraan het is bevestigd; Stap 5:. Installeer de Joist Rails: Dit zal de plafondpanelen te ondersteunen. Bevestig ze aan de balken op de hoek gemarkeerd met verzinkte roestvrijstalen schroeven, één om de 3 voeten; Stap 6:. Bevestig het plafond panels; Bevestig de plafondpanelen tussen de balken door ze te schuiven langs de balk rails. Zorg ervoor dat ze behouden hun centrale bocht voor een goede afwatering; Stap 7:. Installeer de Joist en Boundary Goten; Deze goten gaan langs de buitenrand van het dek om water uit de buurt van het huis te leiden. Installeer de balk goten op het uiteinde van de randbalk ondersteunt het dek. Breeuwen ze waar ze zijn bevestigd aan de buitenrand met acryl kit. Bevestig de grens goten aan beide buitenranden van het dek. Deze zal drain uit het water verzameld uit de balk goten.

Een onder-deck plafond zal een water-vrije ruimte te creëren onder uw dek om te ontspannen, lezen en genieten van het buitenleven. Voer een koord van lichten rond zijn omtrek om licht te geven voor ‘s avonds activiteiten en feesten.