hoe weerbestendig uw flagstone terras

Een flagstone terras is een mooie en dure plaats waar u kunt genieten van vele uren vrije tijd met vrienden en familie. De flagstone terras is in staat om iets van terrasmeubilair en een vuurplaats om een ​​grill te huisvesten. Flagstone is een natuursteen en omdat het niet is gewend aan zijn omgeving de kleur ervan kan vervagen in plaats van de resterende levendig. Dit is niet per se jouw schuld, maar die van de omgeving en de elementen. Als je zou flagstone installeren op een keuken vloer of op een mantel van de kleur van de tegels zullen in overeenstemming blijven. Dit komt omdat de omgevingsomstandigheden standaard. Met een flagstone terras zal worden gebombardeerd met wind, regen, sneeuw, ijs en dan natuurlijk warmte. De tegel heeft geen tijd om te wennen aan één bijzondere omstandigheid hebben en dus zijn ze verkleuren. De oplossing is om uw flagstone terras weerbestendig en het volgende artikel zal u tonen hoe het wordt gedaan.

Als u de installatie van uw flagstone terras vanaf nul dan u waarschijnlijk gebruikte stof tuinarchitect’s om te voorkomen dat onkruid groeien tussen of via de tegels. Dit is een belangrijke stap op weg naar weerbestendig een flagstone patio. Hiervoor heb je ook willen gebruik maken van een weerbestendige membraan dat rubber lijkt met kleine zakken in het hele oppervlak. Het membraan voorkomt dat water tot het gebied en in plaats daarvan geabsorbeerd door het omringende grond. Het membraan is gesneden om de plaats te passen en vervolgens direct op het zand aangebracht.

Stap 1 – Weerbestendig Membrane

Met behulp van mortel naar de randen van de tegels patio stenen zegel zal de algehele look van de patio ruïneren. De traditionele manier is om zand te gebruiken om het werk te doen voor u, want eenmaal droog het is samengeperst en zeer hard. Als je in een gebied dat veel krijgt van regen kan dit niet praktisch zijn. De oplossing is om een ​​product dat bekend staat als een quick-set of mortel zand te gebruiken. Het is nog steeds zand, maar wordt behandeld met bepaalde additieven die als het nat is het net als typisch zand, maar als het droogt het droogt zo hard als beton. U kunt nog steeds werken met het op dezelfde manier als typisch zand. Je giet dit over de patio en vervolgens bezem het in de gaten. Je nat vervolgens naar beneden en herhaal met meer zand, totdat de hiaten zijn helemaal vol en droog.

Stap 2 – Zand

Om te voorkomen dat de kleur van de tegels tegen verbleken u wilt afsluiten met een speciale coating weer. Het lijkt op polyurethaan, maar is speciaal ontwikkeld voor tegels. U kunt hydrofoberen kopen met speciale kleur verbeteren van additieven zijn toegevoegd. Toepassing van de kit is zo simpel als het schilderen van een muur. Druppel het afdichtmiddel in een verfbak en vervolgens met een kwast of verfroller tenminste twee lagen van afdichtmiddel op de tegel patio.

Stap 3 – Sealer