how-to guide voor warmtepomp bediening en onderhoud

Waarschijnlijk de meest gebruikte apparaat in uw huis is uw warmtepomp eenheid die het noodzakelijk maakt voor elke huiseigenaar om de juiste technieken van de warmtepomp te leren. Afgezien van de hand liggende feit dat de goede werking en adequaat onderhoud helpt om de levensduur van uw warmtepomp te verlengen, daarmee kunt uw elektrische stroom verbruik te verlagen en daarmee het verlagen van uw elektrische wissels. Zodra uw warmtepomp werkt ver onder het optimum, zul je eigenlijk verbruiken 10 tot 20 procent meer energie. Stelt u zich de algehele verschil.

Een deel van uw warmtepomp die je moet beheersen is de thermostaat. thermostaat instellen is zeer belangrijk, want het zal bepalen wanneer en hoe vaak uw elektrische back-up hitte gaat maar door. In het algemeen, wanneer de temperatuur onder 32 graden Fahrenheit, de back-up gaat automatisch. Je zou zo weten omdat het lampje in uw thermostaat, meestal aangeduid als nood, op zou gaan. Voor meer efficiëntie, stelt u uw thermostaat op de laagste temperatuur die u vertrouwd mee bent. Tijdens de koudere periodes van het jaar, stelt u uw thermostaat op 68-70 graden. Aan de andere kant, als het heel warm buiten, zet je thermostaat tot 78 tot 80 graden. Zulke instellingen kunnen uw warmtepomp te werken zonder te hoeven altijd leiden tot de elektrische back-up warmte om te voorkomen dat het gebruik van onnodige energie.

Stap 1-Set Your Thermostaat

Het filter is de belangrijkste en ook het meest kwetsbare deel van de warmtepomp. De gebruikelijke oorzaak van de overconsumptie van elektriciteit wanneer warmtepompen betreft is het filter. Wat er gebeurt is uw filter meestal verzamelt stof en andere vormen van puin dat kan leiden tot het verstoppen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, maak er een gewoonte van om uw filters een keer schoon te maken elke maand. Uw filter bevindt zich in de binnenunit van uw warmtepomp.

Stap 2-Clean Uw Filter

Om de juiste luchtstroom van uw warmtepomp te behouden, is het niet aan te raden dat u af te sluiten meer dan 10 procent van uw registers. Houd uw registers vrij van obstructie. Airflow is net zo belangrijk voor de buitenunit als het is voor de binnenunit. Verstopping kan ontstaan ​​als gevolg van struiken, gras, rotsen en bladeren dus zorg ervoor dat je duidelijk iets dat obstructie kan veroorzaken bij uw buitenunit.

Stap 3-Maintain Proper Airflow

Een ding over warmtepompen die ons voortdurend puzzels is het herstarten gang van zaken tijdens een stroomstoring die langer duurt dan 30 minuten. Tijdens de stroomstoring, stel uw warmtepomp op noodsituaties hitte. Zodra de stroomvoorziening is hersteld, houd je instellingen voor maximaal een uur op te warmen elke koudemiddel die kan zijn begonnen om af te koelen. U kunt de warmtepomp weer normaal te stellen na te wachten voor een uur.

Stap 4-Restart Goed