hybride elektrische voertuigen – de golf van de toekomst

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

Going green betekent niet dat je een auto die slechts 35 mijl gaat per uur en is alleen goed voor de stad rijden rijden. De gemiddelde bestuurder, dit is niet alleen onhandig zijn, maar zijn / haar mobiliteit beperkt. Op de markt van vandaag is een voertuig dat een hybride elektrisch voertuig (HEV) die niet alleen maar goed kilometers en is milieuvriendelijk wordt genoemd, maar het is handig om te rijden.

Wat is een Hybrid Electric Vehicle?

In een HEV, zijn zowel de technologie van elektrische auto’s en verbrandingsmotoren gebruikt. De interne verbrandingsmotor (ICE) wordt gebruikt voor de snelweg rijden, en de elektromotor wordt gebruikt voor de stad en de voorsteden rijden. De schoonheid van de HEV is dat zowel de elektromotor en ICE kan werken in combinatie met elkaar, waardoor een veel betere rijgedrag. De componenten van een HEV zijn

* Een benzinemotor; * Brandstoftank; * elektrische motor, Generator *; * Accu; * Transmission

Laten we eens kijken naar hoe elk van deze werkzaamheden. De benzinemotor is net als je op de standaard auto’s te vinden, maar is veel kleiner in verplaatsing. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om de uitstoot te verminderen en de efficiëntie te verhogen. De brandstoftank heeft een benzine, weer als een standaard voertuig, om het ijs te voeden. De elektromotor op het hybride vergevorderd en zo is ontworpen dat het niet alleen krachten het voertuig, maar laadt de accu’s ook. De generator, vergelijkbaar met een elektromotor werkt om energie te leveren. De batterijen, meestal geplaatst in de achterzijde van de auto rijdt de elektromotor. Het geavanceerde ontwerp maakt het mogelijk om de macht van de accu’s, alsmede lading te trekken. De transmissie op HEV voert veel als op een conventionele auto. Sommige auto’s, zoals de Toyota Prius, een radicaal andere transmissie. We zullen bespreken die later op.

Wat zijn de design elementen die verschillen van andere voertuigen?

De HEV maakt gebruik van twee verschillende ontwerpen technologieën om het voertuig te besturen. De parallelle ontwerp kan zowel de motor en de elektromotor de transmissiebeurt tegelijkertijd, en de transmissie drijft dan het voertuig. De serie ontwerp maakt gebruik van de benzinemotor de te drijven, en de generator kan zowel opladen van de batterijen of een elektrische motor die de overbrenging drijft. In een reeks ontwerp, de benzinemotor nooit rechtstreeks de bevoegdheden van het voertuig. De schoonheid van deze ontwerpen is dat HEV kan worden gebouwd om de serie configuratie bij lage snelheden en de parallelle configuratie voor de snelweg rijden en versnelling te gebruiken.

Waarom is de Toyota Prius anders?

De Toyota Prius is anders dan de meeste HEV’s vanwege zijn radicaal verschillende transmissie. Het maakt gebruik van technologie genaamd Power Split Device. Hierdoor kan de Prius om te opereren als een parallel-hybride. De elektromotor zal het voertuig aandrijven zelf, en zowel de elektromotor en de benzinemotor kan de trekker en stroom. De kracht split toestel zal ook laten de auto te bedienen als een reeks ontwerp van voertuigen. De benzinemotor vervolgens wordt gekozen voor de werking generator die de batterijen opgeladen of de wielen aan te drijven. De kracht split apparaat start ook de motor. De Prius hoeft nooit te worden opgeladen, omdat de onboard generator zorgt voor het.

Hybride elektrische voertuigen zijn zeer goed op gas. Laten we eens kijken naar kilometerstand ratings

* Toyota Prius 60 mpg Stad 50 mpg rijweg; * Toyota Camry 33 mpg stad 34 mpg rijweg; * Honda Civic 40 mpg stad 45 mpg rijweg; * Honda Accord 24 mpg stad 32 mpg rijweg; * Ford Escape 31 mpg stad 29 mpg rijweg

Onderzoek toont ook aan dat de vorige mpg schattingen werden onderschat. Ze hadden geen rekening gehouden met harde versnelling, het gebruik van air-conditioning, of de temperatuur afwijkingen zoals extreme kou of extreme hitte. De nieuwe ratings zijn meer een afspiegeling is van de echte wereld ervaring,. Het hybride elektrische voertuig is de beste all-round keuze voor mensen die veel onderweg. Hij fabrikanten hebben zeer uitgebreide garanties om te verzekeren dat uw voertuig is een goede koop. Overweeg een hybride elektrisch voertuig voor uw volgende auto. De planeet zal u dankbaar zijn.