hydrocultuur systemen: het samenstellen van een aeroponic systeem thuis

Aeroponie een hydrocultuur systeem waarbij de planten op een bad van voeding met gesproeid in wortels van de plant zijn opgehangen.

Boor met 7/8 en 1/8 inch-bit

materialen

Boor de gaten voor de plant potten in de toto deksel met de 2 7/8-inch gatzaag. Zet een 4-inch inspectie haven in de top ook. De tote deksel onderkant moet een zorgvuldige toepassing van de pakking tape rond de buitenrand hebben. Dit zal helpen voorkomen dat water besproeien van wordt gedwongen uit onder het deksel. Ook moet de verdamping van de voedingsoplossing te verlagen.

Tote Deksel

Snijd de 3/4-inch PVC pijp in twee stukken elk, 3-duim korter dan de halve lengte van de tote bodem. Invoegen in het PVC-stuk en breng de eindkappen.

Maak Manifold

Boor 5×1 / 8-inch gaten op gelijke afstanden langs de bovenkant van het spruitstuk. Steek de micro-sproeiers in de gaten. De micro sproeier kan op zijn plaats worden gehouden door wrijving of ze kunnen worden aangeboord voor een schroef fitting.

Spuitbus van Connections

De afgesneden tepel wordt schroeven op de vrouwelijke been van de tee. Het andere uiteinde van de tee zal schroef in de uitlaat van de dompelpomp. De pomp midden op de bodem van de tas met het spruitstuk direct boven worden geplaatst.

Sluit de Poly Cut Off Nipple

De niveaumeter is eenvoudigweg een buis waardoor het niveau van de voedingsoplossing te zien. Boor een 7/8-inch hole 1/2 inch van de onderkant van de tote waar u de meter te zijn. Direct boven het en 2 inch vanaf de bovenkant van de toto, boor een 1/8-inch gat en monteer de slangklem. Bevestig een uiteinde van de elleboog weerhaken in de doorzichtige buis. Breng de ring in de 7/8-inch gat en het andere uiteinde van het prikkeldraad elleboog door de tule. Plaats het andere einde van de doorzichtige buis in de slangklem.

Fit Level Meter

Hang Planten en Turn on Pump

De plant pot gaten in het deksel van de toto zijn voor het ophangen van planten. De planten zullen in het net cups hun dragermedium. Gewoon vallen een beker in elk gat geboord voor het doel. De helft vul de totalisator met voedingsoplossing en sluit de pomp op het lichtnet. U zal de pomp werken horen en waarschijnlijk zien sommige spray uit de 4inch toegang gat. Duw de 4inch knock-out cap in de toegang gat.