ideeën voor de streep meubelstoffen

Er is een ongelooflijk grote selectie streep bekleding stof terug te vinden in de winkels als online. U kunt veel combinaties maken met strepen of door te matchen met complementaire patronen.

De mogelijke opties voor vlakte en streep d stoffering zijn eindeloos. Om een ​​geweldige home accent te creëren, hebben de bank in de woonkamer en stoel bedekt met kleurrijke en levendige strepen, maar houd het tapijt en de muren in effen kleuren. Het omgekeerde werkt ook goed: op een vlakte sofa, met behulp streep stoffering die dezelfde tinten dan uw gordijnen te dekken kussens kan echt tot leven te brengen.

Streep Bekleding stof op Furniture

Het belangrijkste om te onthouden is om te veel strepen niet in een decor. Ze te gebruiken voor accenten zoals kussens, kussen, gordijnen, lampenkappen en dat is een goed idee.

Met behulp van het voor Accessoires

Wanneer er veel strepen op de meubels al, het ziet er beter om duidelijke stof te gebruiken voor de accessoires. Als u strepen op uw wandtapijt bijvoorbeeld, dan zou het beter zijn om gewone meubels en gestreepte accessoires hebben.