ideeën voor garage toevoegingen

Veel mensen willen ze hadden meer ruimte in hun huis en een goed idee is om vierkante meters toe te voegen aan een garage. Veel nieuwere huizen hebben garages gehecht. Andere huizen werden gebouwd met vrijstaande garages. De garage is een korte wandeling door je achtertuin kan geven u toegang tot de extra ruimte die je dacht niet bestond. Als uw garage wordt gebruikt als opslagruimte voor gazon apparatuur, sportartikelen of een auto, dan kunt u uw ruimte te reorganiseren om meer ruimte te vinden. Het toevoegen van vierkante meters aan uw bestaande garage kunt u een ruimte in de garage te houden voor de dingen die reeds en een ruimte voor uw nieuwe plannen.

Een snel groeiend aantal mensen telewerken en werken vanuit huis. Echter, thuis werken kan moeilijk zijn voor een aantal redenen. In de eerste plaats naar huis brengt een aantal afleiding. Er zijn klusjes te doen, rekeningen te betalen en kinderen te verzorgen. Als je hebt een manier gevonden om de afleiding rustig, het vinden van een geschikte werkplek kan een nog grotere uitdaging. Het vinden van een plek om het opzetten van een werkplek met een bureau, computer en telefoon kan moeilijk zijn. Het gebruik van uw garage voor deze ruimte kunt laten voor u om een ​​speciale werkruimte hebben. Met een paar aanpassingen kan uw garage worden uitgerust met verwarming, airconditioning en sanitair.

Thuiskantoor

Het beklimmen van de trappen naar en van een kelder wasruimte volle kunnen cardio-workout. Veel nieuwere garages hebben wasmachine en droger aansluitingen die zijn ingebouwd. Voor degenen die dat niet doen, het toevoegen van wasgoed hook-ups is eenvoudig. Een garage wasgoed niet alleen elimineert de noodzaak om kleren te vervoeren van en naar de kelder, het houdt van apparaten die water of vonk vuur uit uw belangrijkste leefruimte zou kunnen lekken.

Wasruimte

Music Studio

Guest Suite

Veel bands gebruiken garage ruimte te maken, repeteren en opnemen van muziek. Als een muziekstudio lijkt alsof de perfecte gebruik van uw garage ruimte, overweeg geluidsisolatie en het toevoegen van verwarming. De geluidsisolatie zal helpen bezuinigen op het lawaai van buren gehoord en de warmte zal instrumenten te beschermen tegen de destructieve koude lucht. Als uw garage is groot genoeg is, kunt u uw muziek studio met een stand en een zithoek voor bezoekers outfit.

Een pension is de ultieme garage toevoeging. U kunt uw gehele garage onderhouden en hebben een suite. Met de toevoeging van een tweede verdieping, kunt u een slaapkamer te creëren, zithoek en badkamer voor uw gasten. Een suite laat uw gasten om hun privacy en uw gezin slaapplaatsen niet worden verstoord. Een bestaande twee auto garage is de perfecte basis voor een suite. Er zijn een aantal bouwplannen ter beschikking van de doe-het-zelf-bouwer.

Wat je ook kiest om te doen met de extra ruimte die door uw garage Bovendien, zorg ervoor dat alle bouwplannen contact op met de plaatselijke gemeente om ervoor te zorgen dat ze zijn tot code. Nadat alles klaar is, geniet van uw nieuwe ruimte.