ideeën voor het decoreren van een rustieke huisje open haard

Rustiek en land decor kan een geweldige uitstraling in uw huis te creëren, en kan een warme en uitnodigende tintje aan uw haard. Rustieke decor is niet beperkt tot beïnvloeding één bepaald land, maar heeft meestal veel van dezelfde basiselementen. Het rustieke huisje look kan bevatten invloeden uit West, Primitieve of land stijlen. Het totale effect is over het algemeen eenvoudig, met een “onvoltooide” soort van look, en toch is het aantrekkelijk, uitnodigend en een vertederende kwaliteit. Versieren in landelijke cottage stijl is vrij eenvoudig en goedkoop, omdat dat de stijl natuurlijk vriendelijke bediening en richt zich op eenvoudige materialen.

natuurlijke Materialen

Bij het decoreren in een rustieke stijl, je wilt richten op natuurlijke materialen, zoals hout, natuurlijke textiel en steen. Door het gebruik van rustieke materialen en inrichting, kunt u eenvoudig een charmant vakantiehuis kijkje in de kamer, met behulp van de open haard als een centraal punt. Een baan of loper van natuurlijk of met de hand geweven stof kan een basis te creëren op de mantel, of u kunt mantel kaal te verlaten, vooral als het een aantrekkelijke hout, baksteen of stenen oppervlak. Een met de hand gemaakte quilt geeft een mooi tintje wanneer hing over de open haard of kunt u een enkele ingelijste kunstwerk hangen, misschien in een eenvoudige bloemen of andere natuurlijke thema. Kransen vervaardigd uit natuurlijke plantaardige materialen en gedroogde bloemen ook geweldig uitzien wanneer hing over de open haard. Andere opties voor kunst aan de muur kunnen zijn rustieke houten borden, primitieve metalen sculpturen, of zelfs items zoals gemonteerd hertengeweien als je een jager in de familie.

neutrale tinten

Kleuren vaak gebruikt om een ​​rustieke cottage look te creëren onder andere neutrale tinten zoals wit en been, evenals aardetinten. Schuur rood, groen en blauw kan worden gebruikt als opvallende accentkleuren. Messing kandelaars, olielampen, of smeedijzeren schansen kan een beetje glans en sprankeling te geven aan de mantel decor. Aardewerk, glaswerk eenvoudig, en rieten manden, misschien met natuurlijke materialen zoals dennenappels en zaaddozen, zou een aantrekkelijke regeling te treffen. De mantel is ook een goede plek om een ​​paar stukken van rustieke pannen of schotels te regelen. Kunstwerken kunnen ook worden weergegeven op de mantel, waaronder ingelijste art prints, of beter nog, familiefoto’s in rustieke houten kozijnen. Vakantie foto’s laten zien van de familie genieten van prachtige outdoor landschap kan een leuke touch toe te voegen aan de rustieke huisje mantel.

Gezellig Dekens, Antiek en Hand Crafted Rugs

U kunt ook een uitnodigende en rustieke look toe te voegen rond de open haard ook. Door het plaatsen van een dekbed of handgemaakte tapijt op de haard, kunt u eveneens kleuren toevoegen als warmte. Een antieke houten stoel bij de open haard met een rieten mand met gezellige dekens worden geplaatst, samen met misschien gehouden handig voor open haard knuffelen. Als er voldoende ruimte is, kan een houten stam kist naast de open haard worden geplaatst als goed, en extra dekens, of misschien bordspellen of andere familie tijdverdrijf items kon houden. Over het algemeen, zult u merken dat het hebben van een rustieke huisje open haard gebied een comfortabele ruimte zal bieden voor de familie te verzamelen en te genieten van elkaars gezelschap.