identificeren van rabarber en vaatziekten

Als u vermoedt dat uw rabarber plant kan worden die lijden aan de ziekte, hier zijn enkele tekenen dat je kunt kijken voor.

Een voor de hand liggende wijzigingen aan rabarber planten wanneer ziekte aanwezig is een verandering in de kleur van de bladeren. Als uw plant heeft bladeren draaien rood, kan dit een teken zijn van blad ziekte. Deze ziekte gaat meestal na de kroon en de wortel gebieden van uw plant. Uiteindelijk zal de gehele plant rood en verschrompelen. In plaats van volledig kleur verandert, kan bladeren ontwikkelen ook vlekken op hen die van een andere kleur. Gele vlekken op bladeren is meestal veroorzaakt door een bacteriële infectie en moeten worden behandeld meteen.

Verandering in Bladkleur

De bladeren kunnen ook de ontwikkeling van sheens op de top van hen, die een probleem kan zijn. Afhankelijk van de toestand kan rabarber planten sheens roest op de bladeren of schimmel ontwikkelen.

Standplaats

Ernstige ziekten met rabarber kan de plant van binnenuit te vernietigen. Een rot in de wortel is een voorbeeld, maar je kunt het vangen voordat het kritieke door veel aandacht voor planten die beginnen te verzakken wordt. Als er een plotselinge zwakte in het lichaam van de plant zonder aanwijsbare reden, zou het een zieke planten betekenen.