identificeren van schadelijke hulstboom ziekten

Het identificeren van ziekten die schadelijk zijn voor een hulstboom is het belangrijk om de eigenaar van een boom. In staat zijn om de aard van de ziekte die kan leiden tot de boom beschadigd raken identificeren of lijden aan een vroegtijdige dood zal helpen een hulstboom Een eigenaar van een oplossing die de boom zal redden en verlengen de levensduur van toepassing zijn. Holly bomen of struiken zijn een veel voorkomende plant die hulst bladeren die vaak in woningen worden gevonden tijdens de kerstvakantie produceert.

De aard van de ziekten die schadelijk zijn voor holly bomen zijn onder andere teer spot, kankers, paarse vlek, rug plek en chlorose. Elk van deze ziekten worden in meer detail beschreven.

tar Spot

Tar plek is een schimmelinfectie die op de hulstboom verschijnt. Ze komen voor in het voorjaar tijdens periodes wanneer het weer koel en vochtig. Het ziet eruit als een geelachtige vlek op de bladeren van de hulst. De bladeren die moeten teervlekken zal bruin, zwart worden, en dan uiteindelijk vallen.

Cankers

Inspectie van de bladeren zullen incidenten van teervlekken onthullen. Wanneer teervlekken zijn opgevallen, moeten die bladeren onmiddellijk worden verwijderd om de verspreiding naar andere bladeren op de Hulst voorkomen.

paars Blotch

Cankers ook een schimmelinfectie, die de stengels van de bladeren. Cankers vlekken veroorzaken op de stengels, die onopgemerkt zal de plant dood. Inspectie zal kankers die zijn verzonken in de stengels van de hulst onthullen. De stengels moeten worden gesneden uit en verwijdert uit de hulstboom onmiddellijk om te voorkomen en de verspreiding en verdere schade.

Spine Spot

Een paarse vlek verschijnt wanneer een hulstboom geblesseerd is, beschadigd is of als het droog is en zonder voedingsstoffen. Paarse vlekken verschijnen op de bladeren van de hulst en, zoals de naam al aangeeft, zijn paars. Verwijderen van aangetaste bladeren zal de verspreiding van de ziekte te elimineren.

bleekzucht

Spine plek treedt op wanneer de bladeren van de heilige geperforeerde. Zoals je zou moeten weten, de bladeren van de hulst zijn scherp en puntig zodat een perforatie zal ervoor zorgen dat ze niet goed groeien. Spine plek lijkt vergelijkbaar met paarse vlek, behalve dat de bladeren grijs met een paarse ring te zijn.

Geperforeerde bladeren van de hulst dat wervelkolom ter plaatse te ontwikkelen, net als bij andere besmette bladeren, moet uit de hulstboom worden verwijderd.

Een hulst boom die ijzertekort is een aandoening die bekend staat als chlorose ontwikkelen. De bladeren van de hulst verschijnen geel of lichtgroen met donkergroene nerven. Ijzerdeficiƫntie treedt op wanneer de pH-balans van de bodem uit evenwicht. Een additief aan de pH-waarde van de bodem van de boom in balans zal deze toestand te corrigeren en stoppen van de verspreiding van chlorose.

Regelmatige en periodieke keuring van de bladeren en stengels van de hulst boom zal geen van deze ziekten te onthullen. U moet een lijst van de voorkomende hulstboom ziekten en hun uiterlijk te behouden voor hen en het adres infecties te identificeren.