implementeren glasbeslag binnen schuifdeuren kastdeuren

Het is niet erg moeilijk in glas hulpstukken wanneer je te maken met schuifdeuren kastdeuren te zetten. Veel mensen genieten van de uitstraling van dit en denken dat het een moderne uitstraling aan hun keuken zal toevoegen. Dit is niet een zeer moeilijke taak en het is iets dat je kunt doen met wat werk en wat tijd, zolang je de juiste materialen en knowhow zal zijn.

Het eerste ding dat u gaat moeten doen is het gebied goed te meten. Meet een 4×6 terug stuk voor uw kast. U kunt dit doen op een van uw stukken van triplex. Gebruik je cirkelzaag te snijden wat je hebt gemeten. Je moet dan twee 1×4 stukken van triplex knippen. Dit zal voor de bovenste en onderste stukken van kast. De zijkanten van de kast, gesneden 2 multiplex delen die zullen worden en 1×5 10 1/2 inches.

Stap 1 – Maatregel Area

Je moet nu uitzoeken hoeveel planken u wilt in je kast. Dit is iets dat zal afhangen van wat het is dat je wilt. De meeste mensen gaan met 2-3 legborden zodat zij nog ruimte om dingen bovenop de planken gezet hebben. De schappen zal moeten 11×3 en 10 ½ inches zijn.

Stap 2 – Uitsnede Planken

Verkrijg de ruwe randen afgeschuurd en met de hulp van uw schuurmachine. U moet dan uw vlek toe te passen en geef het tijd om te drogen voordat je iets anders mee doen. Je zal dan klaar zijn om het glas te laten knippen. Het glas moet worden gesneden 1/4 inch dik voor deuren. De deuren zullen moeten ongeveer 2 voet breed en 5 feet and 10 ¼ inch groot te zijn. Zorg ervoor dat alle van de randen zijn afgewerkt en zijn glad voordat u begint te werken met hen.

Stap 3 – Zand Randen en Cut Glass

U bent nu klaar om de 4×6 voet buitenste frame gebouwd voor uw kast te krijgen. Zorg ervoor dat u leg je twee 4-voet stukken op de rand en dat zij evenwijdig aan elkaar. Zij moeten ook ongeveer 6 voet van elkaar. Neemt de zijdelen daartussen en zet aan weerszijden. Dit zal eindigen het frame. U moet dan 4 schroeven aangedreven langs elk van de uiteinden aan de top en de bodem en de zijkanten te krijgen.

Stap 4 – Kabinet Assembly

Line-up van uw rug stuk over je frame en rijden in een schroef om de 6 inches. Klik hier voor de afgewerkte gedeelte stond aan de kant en installeren op uw planken. Rijden 3 schroeven aan alle kanten en op de uiteinden van de plank.

Stap 5 – Finish Up