in de grond zwembaden: 4 omgaan ideeën

Coping is het materiaal dat wordt geplaatst rond de rand van ingegraven zwembaden. Het ontwerp dient te verfraaien het zwembad, evenals heeft een praktische toepassingen. Er zijn vier belangrijke ontwerp stijlen die zijn te gebruiken met zwembad coping-. Rolzoom coping tuimelen omgaan, bull neus coping en cantilever omgaan zijn de vier types stijl. U kunt de steen, beton, vinyl, kunststof, metaal, tegels en stenen integreren in uw hoofd te bieden die uniek zijn voor uw in-grond zwembad ontwerp te maken.

Rolzoom coping-wordt meestal gebruikt voor ronde zwembaden of openbare zwembaden. Het zorgt voor een gladde rand van de zwemmer te grijpen op. Aangezien deze stijl doorgaans wordt gebruikt voor het grijpen heeft een opwaartse curve en is gemaakt van glad materiaal. Als u wilt dat uw zwembad een beetje meer elegantie dan hebben granieten is een steen die is glad en kan worden gemanipuleerd in de opgerolde rand omgaan design. Graniet is ook verkrijgbaar in een veelheid van kleuren die ongetwijfeld zal overeenkomen met uw zwembad ontwerp.

Rolled Edge Omgaan

Tumble omgaan is ook bekend als rough cut omgaan. Het integreert ruwe steen in het omgaan ontwerp. Dit ontwerp is geweldig als je stenen op uw huis en zou graag het uiterlijk aan te passen. Er zijn honderden verschillende stenen beschikbaar voor gebruik en de mogelijkheid om natuursteen te integreren in uw zwembad zal groot zijn voor het ontwerp. Deze coping-ziet er geweldig uit met een vijver stijl zwembad. U kunt de kleur van de bodem van het zwembad om de steen ook om het een constante stroom te geven.

Tumble Coping

Bull neus coping-is een andere coping-dat is afgerond om aan te raken, maar het hoeft niet te glad als opgerolde rand omgaan, tenzij uw ontwerp vraagt ​​om glad zijn. Grote materialen te gebruiken met bull neus coping-gegoten beton, metaal, vinyl of plastic. Metal zal heter in de zon, zodat het alleen mag worden gebruikt in decoratieve ruimten.

Bull Nose Omgaan

Cantilever coping-is ontworpen om te kijken als bijna een drop off van de zwembaden rand. Het creëert een overhang in het zwembad. Een prachtig materiaal om te gebruiken voor dit ontwerp is de vlag van steen. Vlag van de steen is een platte, vrij langwerpige steen die ook wordt gebruikt voor wegen, trottoirs en patio’s. Door het gebruik van de vlag van steen voor uw cantilever coping-project kunt u naadloos stromen vanaf de patio naar het zwembad. Bijna alsof je voor het zwembad bedoeld om te worden verborgen. U zult willen rekening mee houden dat deze rotsen zijn glad op de top nog ruwe randen. Als u zich zorgen maakt over ongelukken is groot dat het misschien beter om een ​​andere coping-methode te kiezen.

cantilever Coping

Zoals je kunt zien zijn er vele soorten van stijlen en ontwerpen die u kunt gebruiken voor uw zwembad coping-design. Houd rekening met alle van de prachtige veelzijdige materialen voor gebruik als goed. Door het mengen en bijpassende alle beschikbare producten vindt u honderden keuzes voor u beschikbaar.