in-home vrijgezellenfeest ideeën

Als u van plan bent een vrijgezellenfeest, zal ideeën voor decoratie, spelletjes en activiteiten van de partij te houden levendig. Als u besluit om het feest in huis te houden, zijn er tal van ideeën die je kunt proberen. In aanvulling op het drinken van games die je kan een aantal creatieve ideeën die niet per se zal leiden tot een kater bruid proberen.

Stel een thema

Themafeesten zijn altijd interessanter en zal de stemming van de partij te stellen. Kies een thema dat een beroep op u of de bruid te zijn (dat wil zeggen de vampier thema) en zorg ervoor dat alle gasten weten over het thema.

Zelfs als je niet beschikt over een thema te kiezen, het is altijd leuk om een ​​t-shirt of een paar hoofdbanden voor alle deelnemers van de partij.

The Question Game

De vraag spel is een goedkoop idee dat sommige van tevoren de voorbereiding zal vergen, maar kan leuk zijn. Bereid een paar vragen kaarten en zorg ervoor dat een aantal onderwerpen die meer interessant omvatten, zodat het spel onderhoudend zal zijn en zal niet eindigen binnen 10 minuten.

U kunt kiezen uit onderwerpen zoals genante momenten, vorige vriendjes, de beste ervaring, denk dat seks vragen zijn zeer onderhoudend, maar houd in gedachten dat sommige gasten misschien niet comfortabel onthullende intieme ervaringen.

Pole dansles

Pole dansers en vrouwelijke strippers zijn niet alleen voor vrijgezellenfeesten. Nodig een paaldanseres aan de vrijgezellenfeest en vraag haar om de bruid te leren om een ​​aantal basiselementen van paaldansen zijn. Dit kan een waardevolle les voor de bruid en de gasten ook.

Installeer een paal in de kamer waar het feest wordt gehouden, zodat de les soepel kan gaan.

cooking Lesson

Voor meer conventionele vrijgezellenfeesten, kan een kookles leuk zijn. Dit is de tijd om te beginnen met het koken of het bakken van een paar heerlijke recepten, bij voorkeur gekozen uit favorieten van de bruid. Bereid de ingrediënten die nodig zijn en krijg een kookboek, die ook een cadeau voor de bruid kan zijn.

Zorg ervoor dat je weet hoe je de gerechten te bereiden, of om de hulp van een professionele kok. Het krijgen van een professionele kok kan veel voordelen hebben, zoals u en de bruid te zijn waardevolle kooktips te krijgen.

Maak kennis met de Psychic

Het krijgen van een psychische om uw partij aan te sluiten kan een leuk idee zijn. De psychische kan u vertellen de toekomst. Zelfs als je niet gelooft in deze dingen, kan deze activiteit heel vermakelijk voor een stel vrienden zijn.

schilderij

Als u geïnteresseerd bent in het hebben van een aantal creatieve fun zijn, waarom niet schilderen op het vrijgezellenfeest? Ten eerste moet u de muren met folie bedekken en koop wat verf, doeken en borstels voor iedereen.

Je hoeft geen genie te zijn om een ​​aantal abstracte schilderijen te maken, proberen met behulp van uw handen, vingers, druppel kleur op de doeken en je kunt een aantal leuke effecten te verkrijgen. U kunt een korte gids te krijgen of zelfs een kunst student inhuren om je te helpen.

De schilderijen kunnen ook een grote herinnering voor de bruid te zijn, zodat ze altijd zal herinneren van de partij.