indoor speeltoestellen ontwerpideeën

Kinderen kunnen genieten van het spelen op indoor speeltoestellen die goed is gepland en ontworpen. Het plaatsen van de speeltoestellen binnenshuis zal hen in staat stellen om te spelen allemaal door het jaar zonder de gevaren van de weersomstandigheden en andere bedreigingen van buitenaf. De principes die worden gebruikt voor een binnenspeeltuin zijn dezelfde als die voor speelruimtes kleine kelders en gecompliceerde overdekte speelplaats bedrijven. Kinderen houden ervan om rond dergelijke speeltuinen, omdat ze de kans om creatief te worden te krijgen en er zijn heldere kleuren rondom en een heleboel boeiende activiteiten en interessante speelgoed.

Kleuren en thema’s zijn degenen die een beroep doen op de verbeelding van een kind. Als u wilt dat uw kleurenschema te eenvoudig zijn, gebruiken speelgoed en apparatuur die zijn gekleurd met gedurfde primaire kleuren. Dit zou onder andere geel, rood en blauw. Afgezien van primaire kleuren, ze zijn ook boeiende en dramatisch. Voor boeiende en gedetailleerde thema’s, is er meer kans op boeiende fantasie van een kind, en u kunt de aard van de activiteiten en de muziek die wordt gespeeld op de speelplaats te dicteren. Kies thema’s die speciale aantrekkingskracht op kinderen, zoals dierentuindieren, sprookjesachtige kastelen, jungles, dinosaurussen hebben, onder de zee, en piraten. Maar maakt niet uit wat voor soort thema dat u wilt gebruiken, altijd een paar eenvoudige ambiance machines. Een voorbeeld hiervan is een zeepbel machine die een plezierige en opzwepende sfeer kan maken voor kinderen van alle leeftijden.

Het kiezen van kleuren en thema’s

Speelgoed dat met speeltoestellen zijn geplaatst dient te worden gericht op de juiste leeftijdscategorie. Jongere kinderen zullen waarschijnlijk bang zijn om de activiteiten die ouderen genieten, zoals tunnels, klimtoestellen en trampolines te doen, dus probeer het creëren van aparte ruimtes voor verschillende kinderen leeftijdsgroepen. Een van de meest populaire attracties voor indoor speeltuinen zijn ballenbak. Als je gaat naar de overdekte speeltuin voor zakelijk gebruik, vindt u een grote kuil voor de bollen nodig, maar als je gaat om een ​​installeren op uw huis, kunt u gebruik maken van een kind groot zwembad en vul deze met plastic ballen . Houd er wel rekening mee dat er een ballenbak zal constant schoonmaak nodig, zodat het niet kiemen zal verzamelen.

Integratie van Toys

Kinderen zijn dol op het verkennen van de buurt, dus zorg ervoor dat uw indoor speeltuin is voorzien van apparatuur die de activiteit zal vergemakkelijken. Dit zijn onder meer tunnels en pijpen, die altijd interessant kinderen. Een uitgebreide speeltuin ervaring op uw indoor speeltuin te maken, kunt u een uitgebreid netwerk van tunnels systemen aan te sluiten. Andere apparatuur die u kunt installeren extra grote bouwstenen, schouwburgen, opblaasbare activiteitencentra, springkussens en trampolines.

Exploration Activiteiten

Kinderen ook interactieve spelletjes en kleinere speelgoed aantrekkelijk. Als er nog ruimte beschikbaar is in uw indoor speeltuin, het opzetten van een aantal tafels die kinderen kunnen gebruiken om te spelen met kleinere speelgoed, zoals treinstellen en Lego blokken. Daarnaast kunt u een klein podium, compleet met verschillende rekwisieten en kostuums te bouwen. De kinderen kunnen hun eigen verhalen en stadium een ​​productie voor hun ouders en vrienden.

activiteit Equipment