informatie over het waterdicht maken kelders

Waterdicht maken kelders kunnen HVAC-systemen, ventilatiesystemen, pijp condensatie, carter pompen, en lekken in muren, plafonds en stichtingen te beschermen tegen waterschade. Waterdicht maken kelders besparen huiseigenaren van ramp als onderhoud systemen, zoals elektrische bedrading, water en rioolbuizen, en vuilnis desinvesteringen in de kelder zijn geïnstalleerd.

De primaire methode waterdicht kelders is het aanbrengen van een vochtwerende coating. Voorafgaand aan dat verzoek, moet een huiseigenaar inspecteren blok muren om ervoor te zorgen dat ze in goede staat.

Beschadigde blokken te herstellen, borstel weg losse mortel en gebroken blok, verwijder het oppervlak vuil en oude verf met een sandblaster of staalborstel, en het gebruik van sneldrogend cement in scheuren, gaten en voegen tussen de muur en de vloer te vullen.

Hydrostatische druk kan het gevolg zijn van een aantal voorwaarden, met inbegrip van regen afvoer stroomt in de richting van een huis, een hoge grondwaterstand, defecte goot systemen, en door de wind aangedreven regen. Waterdicht coating systemen zijn ontworpen om de doorgang van water dat onder hydrostatische druk te voorkomen. Filmvormende waterdicht coatings waterdichting kelders zijn ontworpen voor zowel boven als onder de grond, evenals interieur en exterieur toepassingen. Meer informatie over het waterdicht maken kelders hier.