innovaties in het dak shingles zonne

Bruce Haring is de oprichter van JM Noord Media, die de San Francisco Book Festival, het Green Book Festival, het Book Festival in New York en de Dienst Vreemdelingenzaken om Zombies Convention produceert. Zijn werk is verschenen in USA Today, Rolling Stone, Entertainment Weekly en vele andere gedrukte en webpublicaties. Hij is ook de auteur van vijf boeken, waaronder het bekroonde “Off The Charts:. Ruthless Dagen en Reckless Nights Inside the Music Industry”

De prijs en de opwekking van energie van gordelroos met ingebedde zonnecellen heeft eindelijk bereikt hetzelfde niveau als de traditionele zonnepanelen. Dat is iets wat ze al jagen al jaren. Dit fotovoltaïsche cel product langzaam in opkomst in nieuwe woningen en ouder vervangingen dak, en kan mogelijk stimuleren van zonne-energie-installaties. Ondanks de voordelen van de technologie, het is nog steeds niet op grote schaal aangeprezen of beschikbaar zijn, noch enthousiast omarmd door energie professionals.

voordelen

Solar shingles werken als de grotere zonnepanelen die nu puntjes op vele daken. Hun belangrijkste voordeel is dat ze meer esthetisch dan de soms monsterlijke dakinstallaties dat sommige huiseigenaar verenigingen en huisvesting autoriteiten verbieden.

Installatie

In plaats van een enorm scala, zonne-shingles eenvoudig te integreren met bestaande dakshingles via bolt-on panelen. Hun prijzen, maar eenmaal hoger dan grotere fotovoltaïsche installaties, dalen en steeds meer concurrentie dankzij de innovaties in de technologie.

Beschikbaarheid

Dow’s Powerhouse is de grootste naam in zonne gordelroos. gordelroos De chemiereus genereren ongeveer 12 Watt per vierkante voet en kan worden aangesloten op het net van uw huis terug te overtollige energie te sturen naar de elektrische bedrijf en het genereren van inkomsten voor de initiële kosten te compenseren.

ontwikkelingen

Een ervaren dakdekker kan zonne gordelroos te installeren, maar u zult waarschijnlijk hulp nodig hebben van een elektricien om het opzetten van de bedrading naar raster van uw huis. Schattingen voor de installatie variëren van $ 6.000 tot $ 10.000, maar huiseigenaren moeten er rekening mee dat de federale belastingkredieten zijn beschikbaar voor installaties, en sommige staten en lokale overheden kunnen prikkels aanbieden. De Dow shingles zijn momenteel beschikbaar in 11 staten, en er zijn andere bedrijven die zonne-energie gordelroos beschikbaar te hebben.

onderwerpen

Het probleem is de beschikbaarheid. Ondanks het feit dat geïntroduceerd in 2005, zonne-shingles zijn nog steeds alleen beschikbaar in een paar staten, en zelfs de industriële gigant Dow is nog geen massa-productie hen. Dat kan binnenkort veranderen, door Dow March aankoop van NuvoSun, een bedrijf dat dunne-film fotovoltaïsche technologie die kan worden gebruikt in de shingles produceert.

Toch, veel energie professionals schijnbaar zich niet bewust van de zonne-grind potentieel, of zie de noodzaak om te worden lastig gevallen met af te wijken van gevestigde installaties van grotere panelen.

Iemand die wel begrijpen het product is Russell Cazeault, de eigenaar van Cazeault Solar, een full-service zonne-ontwerp en de installatie bedrijf gevestigd in Massachusetts.

“Ik denk dat we zijn op zoek naar vijf tot 10 jaar voor mainstream aanpassing”, zegt Cazeault. “Solar shingles is de manier waarop de industrie in beweging is. Het is volkomen logisch. ”

Op dit moment, afgezien van nieuwbouw, zonne-shingles het meeste zin als uw dak is oud en moet vóór de installatie van zonne-energie te worden vervangen. “Iemand die net een nieuw dak geïnstalleerd in de afgelopen vijf jaar waarschijnlijk niet zou kiezen voor zonne-energie gordelroos,” zegt hij.

Het grootste zonne-shingles voordeel, Cazeault zegt, is esthetiek. “Omdat ze plat te leggen en te integreren met standaard gordelroos, ze zijn minder opvallend,” zegt hij. “Ze hebben ook honingbij goedgekeurd historische wijken waar de standaard zonnepanelen zijn afgewezen.”

Hoewel Cazeault erkent dat de gordelroos zijn een beetje minder effectief dan grotere fotovoltaïsche cellen, “het is niet een enorm verschil,” zegt hij. “Solar shingles hebben het voordeel dat ze kunnen in kleinere ruimtes en ruimtes met meerdere dakdoorbrekingen zoals afvoerpijpen en dakramen te installeren.”

Zijn de juiste shingles voor uw huis? De antwoorden moeten duidelijker zijn in het komende jaar, omdat er meer producten beschikbaar komen en meer woningen beginnen met de integratie van de technologie, meestal waardoor de prijzen dalen. Voor nu, de gordelroos zijn een optie die wat onderzoek en onderzoek voor huiseigenaren op zoek aan te passen zal vergen.

(Voor een andere dakbedekking optie die is letterlijk groen neem een ​​kijkje op deze.)