Installatie Tips voor een metalen consoles

Wilt u een aantal interessante functies toe te voegen aan uw huis, terwijl op hetzelfde moment ter ondersteuning van en het handhaven van een overhang, wilt u misschien overwegen het installeren van metalen consoles. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste grote bouwmarkten, en u kunt dit soort consoles vinden in een waaier van interessante ontwerpen en maten.

Wanneer u het selecteren van de juiste metalen consoles voor uw behoeften, bedenk dan dat ze nodig hebben om gewicht te dragen. U moet de grootte van de kraagstenen overeen met de hoeveelheid gewicht dat ze zal houden, dus bijvoorbeeld een grote granieten werkblad zal groter consoles is dan een houten boekenplank nodig. Je moet ook rekening houden met het aantal schroeven nodig om de console te houden aan de muur, omdat dit ook een verschil kan maken.

Grootte op basis van toepassing

Wanneer u passend bij uw metalen consoles op zijn plaats, lijn ze met behulp van een waterpas en markeer de gaten nodig met behulp van een krijtje. Leg het krijt direct in elk van de schroefgaten, en neem dan de console weg. U kunt dan boor de gaten zonder de console te ondersteunen.

Plaats de Corbel

Zoals de console zal nemen in een veel gewicht, zorg ervoor dat je het schroef vast. Gebruik plastic pluggen in de muur voordat de schroeven toe te voegen.

Schroef in Veilig