installatie van de vaatwasser afspraken

Vaatwasser installatie is een relatief eenvoudig proces, maar wel een belangrijke niettemin. Mocht u uw vaatwasser afspraken correct te installeren kan leiden tot lekkages, schade aan het toestel of zelfs potentiële elektrische schokken en letsel. Gelukkig kunt u uw vaatwasser afspraken te installeren met een paar eenvoudige hulpmiddelen thuis. hier is het niet nodig om contact op met een professionele installateur of de aannemer voor extra hulp. Hoewel het het beste om de installatie-instructies van uw specifieke machine precies te volgen, lees dan verder voor een algemeen overzicht van de vaatwasser afspraken te installeren.

Het belangrijkste ding om te doen tijdens een installatie is ervoor te zorgen dat de stroom is uitgeschakeld. Voor het begin van het proces, schakelt de kracht om ervoor te zorgen dat de werkplek is volkomen veilig. Verzamel de benodigde materialen voor de baan, waaronder de volgende

Stap 1 – Schakel Power and Verzamel Materialen

Na gedeactiveerd kracht en verzamelde uw materiaal, het vinden van een geschikte locatie voor uw elektrische aansluiting. Bijna alle vaatwassers vereisen een standaard 120-volt stopcontact in-aardlekschakelaar beschermd. Zoeken naar een uitlaat die nabij de machine zelf om de mogelijkheid struikelen over een koord in de keuken voorkomen. De meeste teller opstellingen zijn voorzien van een uitlaatklep voor dit specifieke doel op de achterkant van de kast onder het aanrecht. Steek de vaatwasser stekker in het stopcontact en zet hem vast met elektrische tape als u wenst.

Stap 2 – Set Up de elektrische aansluiting

Uw vaatwasser moet worden aangesloten op een warm water bron in om goed te functioneren. Het water gebruikt voor het reinigen en de afwas moeten ook de machine ook af, zodat het apparaat is ook te worden aangesloten op een afvoer bron. Dit is de reden dat vaatwassers altijd dicht bij de spoelbak geïnstalleerd.

Stap 3 – Set Up de Loodgieter

Sluit uw vaatwasser in-lijn naar de warmwatervoorziening van het aanrecht. In het algemeen, een 3/8-inch koperen buis de aansluiting van de keuze voor deze taak. De drainage lijn installatie zal afhangen van uw vaatwasser en de inrichting van uw gootsteen. In de eerste plaats, echter, zal de flexibele afvoerslang net boven de drainage kraan. Het kan nodig zijn om een ​​deel van de gootsteen afvoerpijp uit te wisselen met drainagebuis van de vaatwasser. In dit geval, gewoon knip de juiste deel van de wastafel pipe en verbind de buis met de hulp van de slip moeren en ringen.

Stap 4 – Sluit de Air Gap

Hoewel deze stap is optioneel voor functionaliteit, vele steden en staten vereisen het. De luchtspleet zorgt ervoor dat het afval niet op te bouwen in de vaatwasser zelf. In de meeste gevallen, de vaatwasser luchtspleet lijn heeft een aansluiting punt langs de vuilophaal line out. Sluit deze om een ​​goede afvoer van het vuile water dat zich heeft opgehoopt in de vaatwasmachine tijdens het gebruik te waarborgen.

Het opzetten van een vaatwasser is een eenvoudig proces, maar het loont om ervoor te zorgen dat je het doet precies de juiste manier. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om een ​​loodgieter of apparaat installatie deskundige te raadplegen.