Installeer een bovengrondse afdekzeil reel in 4 stappen

Er zijn vele soorten van afdekzeil rollen. Sommige zijn ontworpen voor montage op posten geïnstalleerd aan één uiteinde van het zwembad en sommige hechten direct aan de bovenrand van het zwembad. Daarnaast is een aantal rollen clip op het zwembad rail, en anderen moeten worden aangesloten met behulp van schroeven of bouten. De algemene instructies voor het installeren van een pool reel zijn hieronder vermeld, met een toelichting op variatie voor verschillende modellen van de rollen.

Meet de breedte van uw afdekzeil haspel. Markeer het zwembad rail aan elke kant, waar de de haspel beugels worden gemonteerd. Controleer de haspel niet van andere onderdelen van het zwembad, zoals de ladder of het pompsysteem. Indien mogelijk, de uitrol van de deksel om ervoor te zorgen dat het past en om u te helpen de beste locaties voor de haspel en de vergrendeling vergrendelingen aan de andere kant vast te stellen.

Stap 1: Cover Layout

Vele stijlen van afdekzeil roller te monteren direct op de bovenste rail van het zwembad met speciale snap-on clips. Meestal is dit type clip haken over de bodem van de rail buiten zwembad. Het klikt omlaag en sluizen op zijn plaats door klikken over de bodem van de binnenste rail. Sommige rollen van dit type combineren een snap-connector met extra schroeven om een ​​betere grip te bieden.

Stap 2a: Snap On Reels

Wanneer u uw solar afdekzeil reel positie, zeker van zijn dat de montage voeten zijn bekleed rechtop. Indien de haspel niet haaks is gemonteerd, kan de spoel niet goed werkt, of het kan zelfs jam of breken. De meeste mounts gebruiken 3-6 schroeven en monteer direct in de top van het zwembad rail.

Stap 2b: Screw On Reels

Afhankelijk van de stijl en type installatie kan de werkwijze enigszins anders, zoals verbinding met bouten in plaats van schroeven of aanvullende beugels verbonden aan de spoel mounts zijn.

Stap 3: Pool Cover Vangsten

Zodra de haspel is geïnstalleerd, installeert deksel grendels aan het eind van het zwembad. Wanneer het de cover over het zwembad wordt verlengd, zal deze vergrendelingen kunt u bevestigen het losse uiteinde van het deksel op de top van het zwembad om het op zijn plaats te houden. Niet alle zwembad reels komen met vergrendelingen, maar het is een goed idee om ze te installeren, het toevoegen van een nieuw niveau van de zorg en de veiligheid van uw zwembad.

Stap 4: Test de Reel

Installeer het afdekzeil op de haspel, als het al niet. Rol de cover-up met de haspel, die zorgvuldig te houden voeden recht en kreukvrij op de rol. Zodra dit is gebeurd, uitrollen de cover en ervoor zorgen dat het eenvoudig aan te sluiten op de vergrendelingen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om kleine aanpassingen te maken aan de haspel, maar dit is zeldzaam, en kunnen geen probleem voor uw specifieke installatie.