Installeer een dimmer

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Het installeren van een dimmer is een verrassend eenvoudige taak die het gevoel van een kamer in slechts 20 tot 30 minuten kan veranderen. Door het volgen van deze eenvoudige stappen, zult u genieten van uw nieuwe verlichting in een mum van tijd. Als u nog niet hebt gedaan, kan nu een goed moment om te controleren ons artikel over een paar dingen die je moet weten over dimmers zijn.

De tools die je nodig hebt voor dit project zijn

Extra materialen die het werk zal gaan gemakkelijker maken

Hoewel dimmers zijn er in verschillende stijlen, de installatieprocedure is meestal dezelfde soort van te typen.

1. De eerste stap bij elke elektrische taak is uitschakelen van de stroom naar het circuit waar je aan werkt. Deze stap is de belangrijkste en mag nooit worden overgeslagen – niet alleen beschermt u tegen verwondingen, maar het beschermt ook de dimmer tegen mogelijke schade.

2. Schroef de voorplaat van de bestaande schakelaar.

3. Schroef de bestaande switch.Gently trekt u de schakelaar uit de doos. Na verloop van tijd kan de bedrading los of broze op de oude switch.Wires zijn geworden, kunnen los terwijl het trekken van de schakelaar uit – een andere goede reden om de macht af!

4. Gebruik de spanning tester om dubbel te controleren en zorg ervoor dat het circuit is uitgeschakeld.

5. Schroef de draden van de aansluitingen op de oude schakelaar. Sommige schakelaars kunnen worden geïnstalleerd met de druk aansluitingen aan de achterkant van de schakelaar. Als dat het geval is, kunt u in staat om ze te wiebelen of gewoon clip ze af met de tang. Gooi de oude schakelaar weg.

6. Gebruik de draad strippers naar de blanke draad afgesneden net onder de isolatie. Gebruik vervolgens de draad strippers te strippen 3/8 “de isolatie van de draden.

7. In de meeste gevallen zal de dimmer komen met pre-wired en pre-gestripte kabels aan de achterkant. Neem gewoon een draad op de dimmer en één draad van de inbouwdoos en houd ze naast elkaar. Met de tang, draai de blootgestelde deel van de draden bij elkaar. Dit geeft een betere verbinding en helpt voorkomen dat een van de draden van uitglijden uit de draad moer. Draai een draad moer over de draden. Herhaal met de andere draden. Je moet een dimmer draad is aangesloten op de muur draad, en de andere dimmer draad is aangesloten op de andere wand draad hebben.

8. Neem een ​​3 “lengte van de elektrische tape en wikkel het rond de draad moer waar de moer aan de draad. Dit helpt beschermen tegen een draad per ongeluk geaard. Herhaal dit met de andere set van draden.

9. Vouw de draden terug in de muur doos. Het helpt ze te vouwen in een accordeon voudig voor een gemakkelijkere pasvorm. Dimmers zijn groter dan gewone switches, en dus kan het enige zorgvuldige werking van de draden te nemen om het goed te passen. Ook als de schakelaar deelt de doos met andere componenten, zou het verstandig zijn om de stroom uit te schakelen om hen voor deze stap om veiligheidsredenen zijn.

10. Zodra de dimmer schakelaar is ingesteld in het vak, schroef deze op zijn plaats.

11. Schroef de nieuwe faceplate op de dimmer. Zorg ervoor dat de dimmer schakelaar in de UIT-stand.

12. Terug in het elektrisch paneel, verwijder de elektrische tape en zet het circuit (s) weer aan.

13. Draai langzaam de dimmer op goede werking te testen.

Dit is een vrij gemakkelijke taak, en mits goed opgevolgd, zullen deze stappen helpen de doe-het-zelver het werk veilig en correct – niet te vergeten geld te besparen door het zelf te doen!