installeer een koolstoffilter op een afzuigkap

Grow kamers in een huis vereisen een afzuigkap met het oog op de slechte lucht te verwijderen en het verbeteren van de kwaliteit van uw indoor kweekruimte lucht.

Inline afzuigventilatoren zijn gemaakt met hydrocultuur in het achterhoofd. Wanneer dit type ventilator wordt toegepast in de gegeven doel het koolstoffilter die zullen helpen om vocht en gassen absorberen uit door het gehele uitlaatsysteem moeten worden vervangen gelegenheid. Carbon verliest de effecten van absorptie na gebruik.

Inline afzuigkap

Koolstoffilters buisvormige filters die zijn ingekapseld in een buitenhuis. Ze zijn gemakkelijk te bereiken in de afzuigkap en zijn eenvoudig losgeschroefd en de nieuwe wordt terug geschroefd op zijn plaats. Een koolstoffilter moet om de 12 maanden worden vervangen. Als de groei gebied is een grotere ruimte, als een hele kamer, kunt u ervoor kiezen om de filter vaker te vervangen. De koolstof dat is de binnenkant van het koolstoffilter kan worden opgeladen, zodat u in feite hetzelfde filter meerdere keren kon gebruiken. Houd rekening met de grootte van de koolstoffilter die u nodig heeft zal worden bepaald door de grootte van uw kweekruimte.

Vervangen van Carbon Filter

De buitenmantel van het koolstoffilter eenvoudig eveneens worden vervangen. Gewoon slip de hoes van de filter en vervang deze door een nieuwe.

Vervangen van koolstoffilter mouwen