Installeer een plat dak vent in 5 stappen

Een plat dak kan soms een uitdaging om een ​​goede ventilatie toe te voegen aan zijn. Platte daken vereist een ander type ventilatie dan standaard schuine daken. Net als elke dak is het vereist dat je plat dak ventilatie, zodat de dampen, gassen en de luchtstroom naar uw huis of andere ruimte de juiste wijze af te sluiten. Zelfs als je een kleine schuur moet je zorgen voor een goede vent om de lucht frisser in de ruimte te houden. Het installeren van de vent op een plat dak is niet anders dan het installeren van een op een schuin dak. Het verschil is de vent zelf. Je moet een vent die compatibel is met een plat dak is te vinden. Voor dit artikel de instructies zal zijn over hoe je een paddenstoel vent te installeren. Een paddestoel vent is iets anders dan een turbine vent. Het heeft de vorm van een post met een dop op de top. De kap is groter dan de post en getogen er van af zodat de lucht kan ontsnappen, maar geen water in te krijgen. Er zijn zeer basic paddestoel openingen evenals meer decoratieve paddestoel openingen die kan worden gebruikt voor uw project.

Wanneer u werkt met uw ventilatiepijp door de zolder boor een gat in het dak van de zolder buiten. Laat de schroef in, zodat u het kunt zien als je op het dak om het gat uit te snijden. Niet snijden door middel van een nok bij het installeren van uw vent, is het niet de moeite waard verzwakking van de structuur te krijgen van de vent een paar centimeters naar de ene of de andere.

Stap 1: Bepaal de Center Point

Zodra u bepalen waar de vent zal gaan, de tegels te verwijderen in de omgeving, proberen om wat je kunt besparen en schade aan de omliggende tegels te minimaliseren.

Stap 2: Verwijder de Tegels

U moet uw gat gesneden voor de vent met een kleine hoeveelheid van de ruimte voor uitbreiding als dat nodig is. Het wordt aanbevolen gesneden uit het midden van het gat naar de rand van de cirkel en dan rond de omtrek van waar de opening gaat.

Stap 3: Snijd de Hole

Installeer de ontluchting in de ontluchting gat en omringen met de juiste knipperen. Sommige ventilatieopeningen niet nodig knippert, suggesties van de fabrikant om te beslissen of je het nodig hebt of niet. U moet de nagels te gebruiken om het knipperen op zijn plaats en de dakbedekking teer te houden om ervoor te zorgen dat u geen ruimtes die vocht zal laten in de zolder hebben.

Stap 4: Installeer Vent met Knipperend

Nadat de aars wordt geïnstalleerd met de knipperende en volledig afgedicht met dakbedekking teer je nodig hebt om de dakpannen te vervangen. Veel platte daken hebben geen dakpannen en je hoeft alleen maar aan de rotsen of grind dat je opzij verplaatst om de toegang tot het dak te krijgen vervangen.

Stap 5: Vervang

Of u nu de installatie van een dak vent naar een badkamer, wasruimte of gashaard ventileren deze basisinstructies zal u toelaten om een ​​installeren met een minimale inspanning. Het is altijd aanbevolen dat u contact op met de lokale autoriteiten om de bouw enige begeleiding, evenals bouwvoorschriften, dak ventilatie in uw omgeving.