installeert zetel boards voor uw garage rekken

In het algemeen, garage rekken strikt utilitair. Daarom ruw hout frame meer dan geschikt voor het doel. Bovendien, met behulp van Oriented Strand Board (OSB) is ideaal voor garage rekken, want het is weerbestendig. Na het bevestigen van de muur klampen, en het bepalen van de buitenkant plank steun, het plaatsen van de zitting planken (rekken) is alles wat overblijft om het project te voltooien.

Bepaal gewenste breedte planken. Een eenvoudige, economische breedte is 24 inch, omdat je de OSB in de helft kan snijden tot 2 24-inch rekken te produceren. Snijd alle schappen, zoals vereist door het ontwerp.

Stap 1 – Knip Planken

De rekken frame is gemonteerd in 2 stukken. De ene zijde van de drager bestaat uit hout direct aan een wand. De andere kant is een ingelijste stuk dat in plaats door de rekken zal worden gehouden. Om te beginnen met het plaatsen van de zitting planken, beginnen aan de ene kant van de vergadering, die de ingelijste stuk ongeveer 24 duim van de muur gemonteerde plank ondersteunt. Voorzichtig laten vallen van de eerste plank stuk (stap 1) om te rusten aan de buitenkant rekken frame. Laat de plank horizontaal om een ​​stoel op de muur steunen. Pas plaatsing van de plank gelijk met het einde van framing te zijn, en bevestig met dek schroeven. Ga door tot alle zetel boards zijn geïnstalleerd en uw garage rekken is klaar voor gebruik.

Stap 2 – Plaats Planken