installeren doggie deuren in een wand

Doggie deuren zijn een uitstekende manier om huisdieren toe om in en uit je huis te gaan op basis van hun eigen behoeften en verlangens. Veel huiseigenaren besluiten om een ​​huisdier de deur niet alleen omdat het is handig voor hen, maar ook als een manier om te installeren om hun huisdieren toelaten dat sommige onafhankelijkheid.

Een van de grootste voordelen van het installeren van een huisdier de deur is dat het u kan bevrijden van de verplichting om voortdurend laat uw huisdier in en uit het huis. Echter, als u reist wilt u misschien de mogelijkheid van het sluiten van te hebben en de deur op slot,. Bovendien, als u in een regio die in het bijzonder koud winterweer heeft woont, je kunt ook een deur die een dubbele flap opening aan heeft beschermen tegen onnodige koude lucht uit te komen in het huis.

Wat te zoeken in een Doggie Deur

Het installeren van een huisdier deur in een buitenmuur is niet een ingewikkeld proces, hoewel het een middag kan nemen.

Het installeren van de Deur

Gebruik de stud finder aan de muur studs in de muur te vinden waar u van plan om de deur te installeren.

Stap 1

Meet de schouderhoogte van uw huisdier. U moet het hondje deur 1 ¼ inch boven schouderhoogte te plaatsen voor een enkele flap aan de muur gemonteerde deur en 2 inch voor een dubbele flap muur gemonteerde deur,. Plaats het huisdier deur tegen de muur waar je het zal installeren. Tape de deur naar de muur om het te houden op zijn plaats terwijl u tekent omheen. Kennis te nemen van de plaatsen waar de schroeven zal worden gevestigd (u kunt plaatst u het potlood in het schroefgat en maak een punt) .; Je moet het huisdier deur te lokaliseren, zodat het tussen de muur studs en waar er geen sanitair, elektrische of andere bedrading.

Stap 2

Met behulp van een decoupeerzaag, dwars door het interieur en exterieur muren om de opening voor de deur te creëren.

Stap 3

Meet de afstand tussen de binnenwand en de buitenwand. Knip kleine stukjes hout om de grootte van uw deuropening. Hameren deze stukken hout op zijn plaats aan de zijkanten, boven- en onderkant van de opening als u zou doen voor een gewone deur of raam. Gebruik een timmerman plein en het niveau om ervoor te zorgen dat het frame is vierkant en schietlood.

stap 4

stap 5

Tijdelijk plaatst het huisdier deur in de opening om er zeker van fit.

Als de deur past, gebruik dan de boor piloot gaten te boren voor de schroeven voor de deur. Schroef de deur op zijn plaats met de schroeven die met het hondje deur kwam.

Solliciteer siliconenkit rond de deuropening van een water- en weerbestendige afdichting te creëren.

Laat uw huisdier te proberen de deur een paar keer om de grootte en de plaatsing van de deur te testen. Mogelijk moet u uw huisdier in eerste instantie aan te moedigen om de deur te gebruiken met traktaties en lof als ze een hondje deur niet eerder hebt gebruikt.

stap 6

stap 7

stap 8