installeren draad pantry rekken is eenvoudig

Veel mensen gaan met een draad pantry rek als gevolg van zowel het gemak van waar u het en de duurzaamheid kunt installeren. Een draad pantry rek is een eenvoudige rekken eenheid die mounts op de muur met een paar schroeven en racks.

Een draad pantry rack is zeer duurzaam als het is gemaakt van metaal en is gebouwd met een rastersysteem gewicht verdeelt over het hele systeem. Het wordt ondersteund met metalen beugels die ook toevoegt stabiliteit. Draadrekken zal meerdere jaren duren en zo niet te zwaar beladen wordt een ander type rekken overleven.

Sterk en duurzaam

Begin de installatie door het meten van het gebied dat u van plan bent om de draad pantry rek zetten;. Met uw metingen naar het huis centrum en vind het rooster dat uw maten past. De meeste zijn pre verpakt en komen in verschillende standaard maten. Als u nodig hebt om het rek te snijden, kan dat gemakkelijk worden gedaan met een hack zaag.

Installatie

Er zijn twee verschillende montagebeugels je gaat gebruiken voor het rooster. De eerste is een grote beugel die de plank door een voorste clip houdt. De andere klem is een kleinere die is vastgeschroefd aan de wand en wordt geknipt aan de achterkant van het rek,. Over de noppen. Gebruik een waterpas en trek een rechte lijn waar u de plank te zijn. U moet de grotere beugels eerst installeren. Ze gaan in de buurt van de uiteinden van de draad rekken een paar centimeter in Boor een pilot gat in de muur eerst voor de ankers, en tik ze voorzichtig met een hamer;.. Zodra de grotere beugels zijn geïnstalleerd, dan werken aan de kleine haakjes . Boor een pilot gat voor de gipsplaten anker en schroef de kleine beugel aan de wand.

Bevestig Montagebeugels

Zodra beide sets montagebeugels zijn geïnstalleerd, kunt u vervolgens de draad pantry rek op de beugels. Breng wat druk om het rek om ze te knippen in de beugels. De kleinere houden het terug, terwijl de grotere hechten aan de voorzijde van het rek van onderen.

Clip in Shelf

Trekken zonder te hard, voeg een beetje druk op de voorzijde van de plank om te zien of deze goed verankerd aan de wand. Als er enig teken van losheid, moet u opnieuw op een stud, of in een nieuwe positie. Je wilt niet om je eten te zetten, en andere items op het rek alleen te zien instorten.

Controleer de Strength