installeren gieten: hoe spijkers en schroeven te verbergen

Het installeren van het vormen is een gemakkelijke en goedkope manier om het uiterlijk van een kamer te veranderen. De beste manier om een ​​professionele en afgewerkte look te krijgen is om de installatie te schroeven te verbergen. De volgende instructies zullen u laten zien hoe u schroefgaten met behulp van kleine stukjes van houten deuvels voor die professionele uitstraling te verbergen.

Begin met het plaatsen van de juiste lengte voor het vormen tegen de wand op de gewenste plek. Gebruik de boor om het stuk vast in de plaats. Verzink de schroeven in de matrijs 3 / 8e inch. Herhaal dit proces voor elk gedeelte van het vormen rond de kamer.

Stap 1 van de Molding installeren

Snijd de plug om de grootte van de opening boven de schroef zodat 1 / 5de van een inch voor overhang. Plaats een kleine hoeveelheid houtlijm in het schroefgat. Plaats de plug in het gat en tik in te plaatsen met behulp van de hamer.

Stap 2 Plaatsen van de Pen

Zand de plug totdat deze gelijk ligt met de rest van het vormstuk. Veeg stof met de link doek weg. Zodra de lijm volledig (meestal ongeveer 24 uur) is opgedroogd kunt u schilderen of vlekken op het vormen zoals gewenst.

Stap 3- Finishing