installeren mudroom kaartenbakken in de muren

Built-in mudroom kaartenbakken zal helpen om seizoensgebonden modder, zand en regen van het krijgen nog verder in uw huis. De ideale mudroom heeft een plaats voor ieders dingen om hen af ​​te houden van de vloer. Raadpleeg deze hints en tips voor het installeren van ingebouwde mudroom kaartenbakken in de muren van uw mudroom.

Bij de planning van de lay-out van uw cubbies, zorgen voor elke persoon in de familie een cubby, zelfs de kleinste peuter is toegewezen. Het hebben nu een plek voor hun jassen, laarzen en noodzaak zakken bespaart tijd als je ze klaar om uit te gaan. Wanneer ze het hoofd naar school, kunt u hun Cubby ruimte te vergroten als dat nodig is.

Een Cubby voor elke persoon

Ontwerp de kaartenbakken met verstelbare planken en een stoel die kan worden verhoogd als de gebruiker langer groeit. Gebruik wandpanelen voor elk cubby die zijn voorgeboord, gemeten plank beugel gaten, zodat het aanpassen van de plank en zitting plaatsing is een eitje.

Flexibiliteit van Cubby Size

Bij het installeren van de kaartenbakken in de muren, maken een minimale diepte van voor naar achter van 15 inch. Dit zal ruimte voor gewatteerde zitplaatsen bieden voor kinderen op te zetten en te verwijderen van hun laarzen en schoenen veilig en comfortabel.

Diepte van elke Cubby

Elke Cubby moet 15 inch breed zijn, of voor volwassenen of kinderen. Als er vier mensen in de familie zal u moeten daarom ten minste 60 inch van de muur ruimte voor kaartenbakken. Verticale wanden tussen kaartenbakken moet minstens 1/2 inch dik voor de stabiliteit, dus voeg nog eens 2 inch van de breedte voor een 4-column regeling.

Breedte van elke Cubby

Maak de cubby wand met de basis van de bovenste plank 6 voet boven de grond. Gebruik deze plank voor out-of-seizoen opslag, zoals winter accessoires of strandlakens.

Hoogte van elke Cubby

De meest visueel aantrekkelijke mudroom heeft alle planken op hetzelfde niveau binnen de kaartenbakken. Echter, voor familieleden van verschillende leeftijden, is het praktischer om zitplaatsen vastgesteld op 12 inch boven de vloer voor de kleinste leden en hun kapstokken hangen in 3 voeten van de vloer. Zet een plank 3 inch boven de kapstokken om voor opknoping van volumineuze ski-jacks en hooded parka’s. Als u gebruik maken van de plank braces om de stoelen en planken te ondersteunen, kunt u deze naar boven aan te passen als uw allerkleinsten te laten groeien.

shelf Levels

Meer dan vier mensen met behulp van de Mudroom

Als u meer dan vier familieleden, voeg meer kaartenbakken naast de bestaande als uw muur breedte toelaat. Anders, verdeel een verticale Cubby in twee secties in het midden, met de jongere kind krijgen van het onderste deel, en een ouder kind met behulp van de bovenste. Deze twee kinderen moeten boot opslag voor een paar jaar te delen. Zo mogelijk meer kastjes aan de tegenoverliggende wand van de mudroom of aan de wand loodrecht op de hoofd cubby muur.

Bouw je mudroom kaartenbakken van stevige materialen die water- en vlekbestendig. Gebruik Schrobbaar olie gebaseerde verf op de muren cubby en moppable vinyl, rubber of keramische tegels op de vloer. Verwijderbare, wasbare kussenhoezen op cubby zetels zal uw mudroom kaartenbakken blijven kijken en ruiken fris het hele jaar door.

materialen