installeren van een draadstang in hout

Draadstang ook wel de all-thread of stud. Wanneer de bout wordt bevestigd aan hout, geeft een zeer sterke structurele overgang. De schroefdraad op de stang kan worden op de uiteinden of langs de lengte van de staaf. Er zijn twee soorten van draadstangen, de volledige afgewacht draadstang en de ondersnijding draadstang. Hun doel is om elke schroefdraad object tegemoet, zoals de moer. De schroefdraad op de stang is zeer fijn gepolijst. Daarom kan de stang glijden van het hout als u gewoon boren en draad de stang in hout. Deze draadstangen worden gebruikt om de spanning op te bouwen. Zodra de draadstangen in het hout zijn aangebracht, kunnen zij het gewicht van ongeveer 1600 pond weerstaan.

De primaire eis in het installeren van een draadstang in hout is de draadstang van gewenste lengte, een paar gelijke grootte noten en speciale gereedschappen hebben. De draadeinden kan in hout worden ingebracht door een verticale of een aan de zijkant gemonteerde installatie. Normaal gesproken kunt u de draadeinden van 3 / 8-16 of 1 / 4-20 in hout, beton of staal, afhankelijk van de applicatie te installeren. De staaf verankering van hout of staal niet een pre-gat vereisen. Een draadstang in hout is zeer duur in de hardware winkels en daarom is het beter om een ​​op uw te maken. Het installeren van een draadstang in hout is een taak gemakkelijk gemaakt als de onderstaande stappen worden gevolgd.

Stap 1 – Veiligheid Measure

Voordat je kunt beginnen met het werken aan deze taak, draag de veiligheidsbril om uw ogen te beschermen tegen fysieke schade.

Stap 2 – Selecteer het Socket

Kies een passende aansluiting van de socket set om het te repareren op de zeskant van de draadstang anker.

Stap 3 – Pas de reversibele Drill

Open de boorkop van de omkeerbare boor. Nu, stelt de as van de socket boor bijlage in de klem van de boor.

Stap 4 – Bevestig de Socket Attachment

Draai de boorkop om de bevestiging van de aansluiting vast te zetten aan de boor motor. Beweeg de bus tot aan het vierkante uiteinde van socket gehechtheid. Nu, aan het einde van de mof vast de staaf anker zeskant.

Stap 5 – Drill The Wood

Markeer de plaats op de houten balk waar u boren, om de draadstang hangen. Houd zelf-boor tip de staaf anker op het hout. Trek trekker de boor motor en zet wat druk op de motor, zodat het boren van de staaf anker op het hout wordt het gemakkelijk.

Stap 6 – Plaats De Zeskantmoer

Stap 7 – Test

Wanneer het anker flare onderdeel stevig ligt tegen het bos, stop de boormotor. Aan het einde van de tap, draad in de moer.

Houd het draaien van de moer totdat je de stang anker door te bereiken en draai hem met behulp van de verstelbare moersleutel. Controleer of de draadstang is vastgesteld in hout veilig, door opknoping wat gewicht op. U heeft met succes geïnstalleerd een draadstang in hout.