installeren van een drijvende vijver fontein

Een drijvende vijver fontein kan de schoonheid van een tuinvijver te verbeteren. Fonteinen komen in een verscheidenheid van vormen en maten en kan uw vijver schoon te houden door het circuleren van het water van de vijver. Drijvende fonteinen zijn ook eenvoudig te installeren.

Stap 1: Je moet de vijver fontein die het best geschikt voor uw tuinvijver te selecteren. Houd rekening met de grootte van de vijver bij het kiezen van een drijvende fontein. Een grote fontein in een kleine vijver zal raar kijken net als een kleine fontein in de grote vijver.

Stap 2: Zodra u een aankoop hebt gedaan, zorgvuldig alle onderdelen te nemen uit de doos en leg ze naast elkaar.

Stap 3: Drijvende vijver fonteinen zijn eenvoudig te installeren en over het algemeen zijn voorzien van een installatiehandleiding met duidelijke instructies. U moet de delen van de fontein monteren.

Stap 4: Zorg ervoor dat de adapter hals over kop is verbonden met de fontein met een pomp slang met een slangklem heeft. Sluit de transformator aan op de stekker en dubbel te controleren van de elektrische bedrading.

Stap 5: Plaats voorzichtig de drijvende vijver fontein op de plek die u hebt geselecteerd voor het. Pomp het water door de fontein.

Stap 6: Plaats zowel de pomp plug en de transformator in het stopcontact. Bevestig functioneren van de fontein.

Daar ga je!! U bent klaar met de installatie van uw drijvende vijver fontein. U kunt een aantal verlichting toe te voegen aan de stijging van de pracht van deze fontein te maken.