installeren van een keuken passeren

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Een keuken passeren kan openen afgesloten ruimte en licht door te laten stromen tussen de kamers. Het zal uw huis meer leefbaar te maken, voegt functionaliteit toe aan uw kamer, en zorgen dat er geen voelt zich buitengesloten van alles terwijl ze werken in de keuken, omdat de kok kan bezoeken met familie en gasten, terwijl de voorbereiding van het diner;. Een keuken passeren is een opening in de muur tussen de keuken en ofwel een eetkamer of woonkamer. Het is in wezen een groot raam waarin de basis van het passeren vaak een teller ingesteld op “barhoogte” (ongeveer 42 inch). Aan de keuken kant, is er vaak een teller op een lagere hoogte, waar het voedsel naar beneden voordat ze worden doorgegeven kan worden gebracht;. De breedte van de doorgang door wordt meestal bepaald door de indeling van de kasten, balies en apparaten in de keuken, zoals evenals het meubilair in de eetzaal. Een bal kan door middel van zo klein zijn als 16 inch breed (letterlijk passen tussen de muur studs), helemaal tot 6 voeten of zelfs meer. De top is meestal ongeveer 12 tot 15 inch van het plafond, maar er zijn geen harde en snelle regels.

Planning

Het installeren van een keuken passeren is relatief eenvoudig, maar het kan behoorlijk rommelig, want je hoeft te knippen en te verwijderen sommige gipsplaten. Het proces wordt ingewikkelder als er geen bestaande balies of kasten in de plaats. Aangezien het passeren behoeften van beide zijden toegankelijk zijn, zal alle bestaande kasten waarschijnlijk moeten worden herschikt.

Utilities en structuur

Je moet ook nadenken over hoe je van plan bent om te gaan met eventuele afvoerbuizen of elektrische draden lopen in de muur. Elke situatie is uniek, maar vaak zijn deze niet blijken te zijn een groot probleem zijn, aangezien de pas door de opening is ruim boven de vloer, en kabels en leidingen zijn meestal lager in de muren. Echter, als je weet dat er kabels of leidingen, moet u extra voorzichtig te zijn wanneer het tijd is om de muur te openen en installeer het passeren komt. Ook als u denkt dat de muur zou een dragende muur te zijn, tijdelijk brace de plafondbalken voordat u een bestaande studs te verwijderen.

Installatie

Eigenlijk is het installeren van het passeren omvat het verwijderen van de bestaande gipsplaten, het uitsnijden van de bestaande studs, en het installeren van een nieuw ontworpen doos die u maakt om het gat te omringen. De box bestaat eigenlijk uit “jack studs” aan de uiteinden / kanten van de opening – een jack stud is een tweede tap bevestigd aan een bestaande stud – plus een nieuwe header op de top, en een basis / dorpel plaat aan de onderkant van de opening. Naast het verstrekken van kader voor het passeren, zal de jack studs tevens steun voor de kop;. Zorg ervoor dat de opening die u maakt is groot genoeg dat u ruimte op de jack studs aan elk uiteinde van de opening te installeren, en dat zij zijn lang genoeg dat de koptekst direct kan rusten op de top van hen. De kop zelf moet bestaan ​​uit een stuk 1/2 inch multiplex tussen twee 2×6 aan structurele sterkte, aangezien nu het gewicht van het plafond ondersteunt;. Gebruik een decoupeerzaag om de bestaande gipsplaat snijden en te verwijderen de middelste gedeelten van de bestaande wand studs in de opening. Installeer en bevestig de aansluiting studs, rusten de kop op de krik studs, en bevestig deze aan de overige top studs. Lag in de bodemplaat en bevestig deze aan de aansluiting studs aan de uiteinden en de resterende onderste delen van de muur studs,. Zodra u de frames in plaats te installeren en te eindigen nieuwe gipsplaten op de muren en rond de pas door de opening. U kunt ervoor kiezen om een ​​omhulsel rond de opening te zetten of gewoon verf aan de muren te passen – de keuze is aan jou; Zodra het passeren is op zijn plaats, heb je veel opties.. Afhankelijk van uw levensstijl, kan het passeren worden gebruikt als een bar, een snackbar of gewoon een raam naar de keuken. Types van werkbladen, wand kleuren en afwerkingen zijn helemaal aan je eigen verbeelding.