installeren van een koolmonoxidedetector per rv

Het hebben van een koolmonoxide-detector in een camper, geïnstalleerd door de fabrikant of jezelf, kan blijken te zijn een redder in nood op uw volgende vakantie. CO-melders ontworpen voor woningen die worden uitgevoerd uit een elektrisch AC bron zal alleen werken terwijl uw camper geparkeerd is en verbonden met de stroomvoorziening op de camping. Recreatieve voertuigen bevatten verschillende bronnen van koolmonoxide, met inbegrip van de generator, de uitlaatpijp, de kachel, en de keuken kookplaat. Een kampvuur of zelfs de uitlaatgassen van andere RVs kan een toename van het koolmonoxidegehalte uw camper veroorzaken. Volg deze aanwijzingen om een ​​koolmonoxide (CO) detector te installeren in uw camper voor de veiligheid van uw gezin.

Stap 1: Ga na de Grootte van RV CO Detector You Need

Stap 1: Ga na de Grootte van RV CO Detector You Need

Voor grote RVs dat meer dan 4 personen slapen, de aanschaf van een 12-volt CO-detector. Voor kleine campers die slapen 2 tot 3 personen, een 9-volt CO melder voldoende zijn.

Stap 2: Kies de beste locatie voor uw Koolmonoxide Detector

Stap 2: Kies de beste locatie voor uw Koolmonoxide Detector

Stap 3: Hoe Maak de CO Detector

Een centrale locatie ongeveer 5 voet van de vloer, het dichtst bij waar de meeste mensen slaapt, is de beste locatie voor een koolmonoxidedetector. CO stijgt langzaam de lucht in de kamer verwarmt, maar kan dicht bij de vloer te blijven in een koele, afgesloten ruimte.

Stap 4: Test de Koolmonoxide Detector

Stap 3: Hoe Maak de CO Detector

Stap 5: Als de Koolmonoxide Detector alarm afgaat

Controleer de muur locatie om te bevestigen dat u niet zal worden boren door kabels of leidingen. Boor 2 gaten van de grootte van de kleinste schroeven en bevestig de CO-detector. Zet in de batterijen en test het meteen, zodat u weet wat het alarm klinkt en ziet eruit als wanneer geactiveerd.

Stap 6: koolmonoxidevergiftiging Prevention voor uw camper

Stap 4: Test de Koolmonoxide Detector

Kijk over de CO-detector om ervoor te zorgen zijn rode lampje knippert elke 30 seconden tijdens de normale werking. Als het rode lampje uitgaat, moet u de batterij onmiddellijk. U kunt ook testen van een digitale uitlezing CO-detector met een sigaret of een langzaam brandende toverstaf van wierook te bevestigen is het registreren van de aanwezigheid van koolmonoxide. Houd de sigaret of wierook binnen 6 inches van de detector en controleer of de digitale meter wordt het registreren van de gewijzigde CO-gehalte.

Stap 5: Als de Koolmonoxide Detector alarm afgaat

Open alle deuren en ramen van de RV in een keer om de lucht te klaren, en iedereen uit het voertuig. Controleer alle passagiers op mogelijke symptomen zoals duizeligheid of misselijkheid, en als je een digitale uitlezing op uw CO-detector, check it om het niveau van koolmonoxide het heeft opgenomen te zien.

Stap 6: koolmonoxidevergiftiging Prevention voor uw camper

Gebruik geen kookplaat van uw camper als verwarming. Het trekt zuurstof uit de lucht binnenshuis en kan het CO-gehalte snel te verhogen. Open de vent op het dak of de keuken raam bij het koken in uw camper. Voeg een verticale uitlaatpijp aan uw generator en uitlaatgassen naar boven te richten dampen, waar ze kunnen verdrijven. Zorg ervoor dat uw boiler heeft de juiste luchttoevoer.