installeren verloopstuk strip overgang gieten: fouten te vermijden

Wanneer u laminaat of hout te installeren, de invoering van een verloopstuk strip overgang molding zal soms nodig zijn. Wanneer u de overgang van het laminaat of hout naar beneden om vinyl of een andere low profile vloeren, een verloopstuk van de beste optie voor je. Hier zijn een aantal veel voorkomende fouten die u moet vermijden bij het installeren van dit type overgang stuk.

Een van de grootste problemen met het installeren van transition pieces is dat ze niet naar beneden te blijven wanneer u ze plakken. Veel installateurs lopen over dit probleem. Om dit tegen te gaan, moet je de juiste stappen nemen om het te hechten aan de vloer. Gebruik een goede lijm, zoals vloeibare nagels te houden aan de vloer. Breng een strook in het midden van de overgang. Dan, als je eenmaal hebt vast aan de vloer, leg iets zwaars op het ‘s nachts, terwijl de lijm droogt.

Niet Vasthouden Goed

Hoewel de overgangen zijn een van de laatste delen van de baan, moet je niet haasten door hun installatie. Wanneer u dit doet, zal fouten gebeuren. Je nodig hebt om je tijd te nemen bij het meten en snijden. Als je het kort te maken, zal het er slecht uitzien of ertoe leiden dat u te hebben om een ​​nieuwe te kopen.

Het krijgen in a Hurry