instructies om een ​​rugzaksproeier assembleren

Afhankelijk van het ontwerp en het model van uw rugzak spuitmachine, zullen deze instructies enigszins variëren. Sommige rugzak sproeiers hebben een eenvoudige en makkelijk te monteren zetten, terwijl anderen bepaalde hulpmiddelen nodig. Al zal het gebruik van uw handleiding voor een snelle set-up nodig. Als je niet de handleiding contact op met de fabrikant of kijk op de website van de vennootschap.

Plaats de klep in de afsluiter en draai de dop, of bevestig de spray wand aan het spuitpistool.

toverstaf

Alle benodigde hardware moet voorzien zijn van je rugzak sproeier. Zet de pomp hendel in de pomp hendel. Lijn de bouten, ringen of pennen met de voorgeboorde gaten, push pin in of vastschroeven en draai. Bevestig de aanslagplaat nu of uw model is voorzien van één. De aanslagplaat moet op de binnenbout gat worden geplaatst, en het gesloten uiteinde naar beneden en aan de andere kant van de pompas.

Pump Handle / Lever

Zoek een harde ondergrond die u kunt gebruiken voor het testen. De schouderbanden komen meestal al aangesloten op uw rugzak sproeier, en de bodem kan worden bevestigd zonder al te veel poespas. Voor degenen sproeiers die de schouderbanden bevestigd hebben, til het frame iets omhoog te plaatsen het metaal uit op de gesp en duw langzaam en stevig totdat de gesp vastklikt.

Schouderriem / Belt Attachment

Aan je riem riemen vastmaken, haak de uiteinden van de metalen frame waar het steekt en bochten door het plastic. Als je rugzak spuit kwam met vooraf aangebrachte bovenste riemen, schuif de onderste riem door de lussen van de bovenste band en bevestig de gesp.

Accu

Als u een pompverstuiver kunt u dit gedeelte overslaan. Steek de batterij of uw druk spuit in het opladen aansluiting. Plaats deze in het batterijcompartiment. Schuif de batterij houders dan om de batterij uit te schuiven buiten te houden.

Aanpassen Pressure

Op sommige modellen van rugzak sproeiers, zult u in staat om het niveau van de druk aan te passen. Als je het aan te passen aan een hogere druk, zal je kleinere druppels van de spray te hebben, maar u kunt in staat zijn om toe te passen op een groter gebied in een keer tijd.

filtering

Meng de juiste hoeveelheid water en chemische verhouding in een afzonderlijke houder. Giet door filter basket om vreemde voorwerpen uit het invoeren van de veldspuit te houden. Start het pompen van de veldspuit aan de pomp en om te beginnen met het vullen van het met druk. Het is niet noodzakelijk Rugsproeier helemaal vol vullen. U hoeft alleen het bedrag dat u gaat nodig hebben voor elke afzonderlijke taak te mengen.

Hoe meer ruimte je gaat spuiten, hoe meer mengsel je nodig hebt om te maken. Als je niet genoeg ging mengen, dan kunt u altijd terug te gaan en nog veel meer. Het omgekeerde is niet altijd waar. Lees altijd het mengen van instructies op het product om geld te besparen en te voorkomen dat planten schade.

Deze instructies zijn een fundamentele leidraad en op geen enkele manier te vervangen handmatige instructies of schema’s van de eigenaar. Als u nog vragen heeft over het samenstellen van je rugzak spuit neem dan contact op met de fabrikant.