interieur schilderij 3 – gereedschappen en materialen

Sommige gebieden vereisen vergunningen wanneer u besteden meer dan een bepaalde hoeveelheid geld op eventuele reparaties of verbouwen. Soms is dit cijfer zo laag als $ 100. Neem contact op met uw lokale gemeenten om te zien of u een vergunning nodig. Meestal alleen een kleine vergoeding is vereist, en vaak deze verordening wordt niet afgedwongen. Anders dan dit, geen vergunningen of inspecties toe te passen voor het schilderen projecten.

Time – Dit is niet een lastige klus, maar het is niet degene die je kunt haast. Time kan de belangrijkste grondstof van het hele proces, dus opzij genoeg van ingesteld op een paint job vindt u trots op te zijn te produceren. Bereidingstijd is afhankelijk van de omvang van de problemen. Schilderen (met inbegrip van cutting-in) duurt ongeveer 30 tot 60 minuten per 100 vierkante voet van de ruimte nemen.

Vergunningen en Codes

Gereedschappen voor de Vrije Schilderkunst – De tools die u nodig heeft voor uw schilderij project zijn in vermeld onder de Checklist sectie. Maar laten we bespreken een aantal dingen die je moet weten wanneer je winkelen.

Wat je nodig zult hebben

Voor het grootste deel, is het verstandig om verfrollen gebruiken voor de grote gebieden, borstels voor kleinere gebieden, en gespecialiseerde instrumenten voor hoeken, trim, en ga zo maar door. Voor strak manoeuvreren in gebieden zoals kleine badkamers en kasten, waar er kunnen veel van trim en weinig ruimte om de snelheid van een rol te benutten, kunt u overwegen een verf pad plaats. Altijd aankoop van hoge kwaliteit gereedschap, of u later spijt van krijgen. Goedkope walsen, pads, en borstels kan een slechte toepassing veroorzaken.

Het schatten van de verf

Met rollen, de aanschaf van een handgreep met nylon lagers, een comfortabele grip, een schroefdraad gat voor een uitbreiding en een afgeschuinde kant. Meestal zal een goede synthetische rolluik zo goed werkt als een lamswollen roller. Merk ook op dat de rollen zijn er in veel verschillende soorten. Hun dutjes verschillen naar gelang van het gebruik ervan. Lees de verpakking en zorg ervoor dat u de juiste degenen kopen voor uw toepassing. Ook de aanschaf van een metaal of kunststof rooster, een zogenaamde scherm, om te gaan in uw pan. Dit verzekert dat de wals goed is geplaatst.

Meest voorkomende fouten

Pads moeten afgeschuinde randen en een gekrulde achterkant hebben. Bij de aanschaf van borstels, kopen ofwel synthetische of natuurlijke haren. Natuurlijke haren worden aanbevolen voor op olie gebaseerde verf, maar niet watergedragen verven. Synthetische filament borstels (nylon of polyester) worden gebruikt voor water verdunde verf, maar ze werken oplosmiddel coatings ook. Polyester borstels moeten niet worden gebruikt met shellacs en lakken. Altijd aankoop van hoge kwaliteit borstels. De meeste banen vereisen een 4-inch borstel voor “snijden in”, een 2-inch borstel voor plinten en trim, en een 1 1/2 tot 2-inch haakse sjerp borstel voor ramen en kleinere trim. Ook diverse gespecialiseerde instrumenten, kan nodig zijn voor uw toepassing. Raadpleeg de checklist om te zien of van toepassing zijn op je werk.

Materialen voor de Vrije Schilderkunst – Er zijn twee soorten verf alkyd-base, de zogenaamde olie gebaseerde verf, en latex, of verf op waterbasis. Latexverven worden gewoonlijk gebruikt in gebieden waar er weinig behoefte veelvuldig wassen. Clean-up met deze verven vereist alleen water en is veel gemakkelijker dan met olie gebaseerde verf, die een oplosmiddel nodig.

Oliehoudende verven worden toegepast wanneer het wassen vaak nodig zijn. Zij worden vaak aangebracht op metaal of hout, omdat ze beter bestand tegen beschadiging.

Paints komen ook in verschillende afwerkingen: primers, glans, en plat. Primers (onderlagen; zeehondenjagers) worden gebruikt als basis of onderlagen voor de finish verflaag. Vlakke verven zonder glans worden vaak gebruikt op muren en plafonds. Gloss afwerkingen (van laag naar hoog glans) worden gebruikt op houtwerk en in badkamers en keukens.

Een gallon grondlaag dekt 350-450 vierkante voet. Vermenigvuldig de omtrek van de kamer door de hoogte van de wanden. Dit geeft je de vierkante voet oppervlakte van de wanden geven. Voor plafonds, vermenigvuldig de lengte door de breedte. Als je figuur de vierkante meters en voeg een beetje meer voor touch-up, dat zou moeten doen. koopt altijd alles wat je nodig hebt in een om te voorkomen dat mismatching kleuren.

De meest voorkomende fout in elk project is het niet te lezen en volg de instructies van de fabrikant van gereedschappen en materialen worden gebruikt. Met betrekking tot de schilderkunst, de meest voorkomende fouten zijn