interieurkleuren: strand stijl kleurenschema ideeën

Kleur interieur zorgt voor een veel keuzes bij het bedenken van een ontwerp thema. Als u graag naar een strand regeling proberen, hier zijn enkele ideeën die u zullen helpen beslissen welke kleuren het beste werkt voor uw smaak.

Als we denken aan het strand, de blauwe zee opkomt. Met behulp van verschillende tinten blauw in een kamer zul je dat gevoel te geven. Meng turkoois blauw met marineblauw, samen met hemelsblauw, naar het luchtige gevoel van de oceaan en de hemel te geven. Toss-strand thema kussens rond in dit kleurenpalet zal ook uw kamer meer dimensie. Meubilair kan bedroefd zijn, zoals het meubilair.

Een Blauw Palet

Geel en blauw geef je een kamer de zachte, frisse gevoel van een aan het strand cottage. U kunt marineblauw gebruiken met een bleke geel, helder geel met lichtblauwe, of beide in een felle kleur voor de echte impact. Deze kleur combinatie werkt goed in een keuken of badkamer om het een Beachy voelen. Wit of distressed meubilair werkt het best met deze kleurencombinatie.

Yellow and Blue

Fris wit met beige tinten geven de ruimte een neutrale, schone voelen. Met behulp van heldere witte muren, en zand beige accenten maken van uw kamer kijken groot en schoon. Witte meubels zal mengen in de kamer. Neutrale vloeren hetzij in hardhout of tapijten en vloerbedekking zal de look compleet.

Beige en wit

Met behulp van zeeschuim, lichtgeel, poeder blauw en roze shell, kunt u een zachte kleurenpalet dat nog steeds heeft een aantal gesis te creëren. U kunt mixen en matchen de pastels in elke mode die u wenst. Ze zijn allemaal vullen elkaar aan en zal op muren vloeren, bekleding en accessoires goed uitzien. Er is geen recht hier een fout. Toss rond een aantal accessoires met een strand hen, zoals schelpen, enz. In het palet pastel kleur.

pastel Mengsel

Denk aan de marine. Gebruik dit kleurenschema om een ​​nautische gevoel te creëren in uw kamer. Witte muren met rode of navy blue venster behandelingen zullen maken de kamer opvallen. U kunt luiken toe te voegen aan de ramen, alsmede voor extra belangstelling. stoten van marineblauw anker thema kussens en accessoires toe te voegen in de kamer, evenals zeilboot ontworpen wandkleden. Nogmaals, witte meubels werkt goed met dit decor, maar u kunt ook natuurlijke hout te gebruiken in vloeren en meubels.

Rood, wit en blauw

Met behulp van de primaire kleuren van een strandbal, kunt u elke neutrale ruimte te nemen over het gevoel van een middag op het strand door het toevoegen van rode, blauwe, gele en groene strepen door de hele kamer. Een badkamer of de ruimte van het kind pas echt tot leven met dit kleurenschema. U kunt ook dit kleurenschema voor een buitenruimte zoals een terras of patio te fleuren het gebied. Deze kleur thema werkt ook het beste met witte meubels, zodat de primaire kleuren aan het brandpunt van de kamer.

Beach Ball Stripes