is een dual verdampt koelkast koelsysteem de prijs waard?

De aanschaf van een koel-vriescombinatie met een dubbele verdamper koelsysteem kan erg duur zijn, en sommigen kunnen afvragen of het echt de moeite waard de extra kosten voor een systeem dat gebruik maakt van energie op een zeer hoog tempo hebben. Twee verdampers koelsystemen hebben een aparte koeling voor elke zijde van het product, waardoor ze bij verschillende temperaturen, maar het kiezen of om een ​​van deze systemen kan erg moeilijk zijn.

Er zijn een aantal voordelen voor de twee verdampers koelsysteem. Deze omvatten, waarbij het vriesvak bij een constante temperatuur tijdens de koelkast wordt gebruikt / vol en met gegarandeerde kamertemperatuur kunnen worden bewaard in een zijde van de vriezer, zelfs als het koelsysteem in de andere kant wordt gebroken of tijdelijk uitgeschakeld. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat niet al uw voedsel is geruïneerd door een oververhitte koelsysteem.

De voordelen van de Dual verdamper

Het grootste nadeel is natuurlijk de kosten. Als je een kleine familie, of niet gebruik maken van uw koel-vriescombinatie op volle capaciteit, dan zijn de kosten zal zeker niet de voordelen van een dubbele verdamper de moeite waard. Degenen die in de horeca, met name die werken vanuit huis, kan het zijn dat de voordelen van het hebben van een aparte koeling mechanismen betekent dat de prijs kan worden geabsorbeerd door de besparingen die voortvloeien uit het houden van voedsel langer vers.

Nadelen van de Dual verdamper