isolerende platte daken

Platte daken kan lastig te isoleren zijn. Platte daken systemen zijn te vinden op de huizen, garages en andere bouwwerken. Water is meer kans op lekkage tot een plat dak dan een schuine één. Er zijn verschillende soorten isolatie toepassingen beschikbaar, waaronder: deken, geblazen en stijf isolatie. Diverse materialen worden gebruikt in de fabricage van deze vorm van isolatie, zoals polystyreen en polyurethaan. U moet de markt onderzoeken en grondig te inspecteren uw dak voordat u de beste isolatie voor uw situatie te kiezen. De juiste isolatie van uw platte dak zal nog jaren toe te voegen aan het leven van het.

Doe je oogbescherming, werkhandschoenen en werkschoenen voordat u begint. Wees voorzichtig op en neer bewegen van de ladder. Altijd op de hoogte van de randen van het dak terwijl u werkt. Zorg ervoor dat u een vriend of familielid met u hebben terwijl u werkt. Controleer de prognose om zeker te zijn heb je een dag van goed weer om uw dakbedekking opdracht te voltooien.

Stap 1 – Veiligheid

Er zijn geen dakranden noch soffits waardoor lucht in een vlak daksysteem kan stromen. Het is belangrijk om een ​​goede ventilatie te installeren om een ​​middel voor vocht of hete lucht kan ontsnappen verschaffen. Vocht en overtollige warmte-isolatie kunnen beschadigen. Installeer de ventilatieopeningen aan de zijkant buitenmuren of op het dak. U moet een ruime hoeveelheid sealer toepassen rond het dak openingen om eventuele lekken te voorkomen.

Stap 2 – Ventilatie the Roof

Vapor barrières zorgen voor een secundaire laag van bescherming tegen vocht en warmte. Ze zijn gemaakt van polyethyleen film en papier gebouw. Installeer dampscherm tussen de balken en de isolatie.

Stap 3 – Het installeren van Vapor Barrières

U kunt gaten in de isolatie rond gaten en armaturen kunnen vinden. Deze hiaten kunnen toestaan ​​dat vocht en warmte lekken en zakken, die een groot deel van de schade kunnen veroorzaken. U moet deze hiaten te dichten ter bescherming van uw isolatie, ventilatie en damp barrières en om hen in staat om efficiënt te werken.

Stap 4 – Afdichting Isolatie Gaps

Geblazen isolatie is het makkelijkst te installeren. Je hebt een professional nodig om het te installeren of om u te helpen bij het installatieproces. Deken en stijve isolatie zijn minder duur dan geblazen isolatie, maar de installatie is moeilijker.

Stap 5 – Het kiezen van Uw Isolatie

Verwijder alle van de dakbedekking uit je dak. Reinig het dak om vuil of residu van het oppervlak te verwijderen. Lees de instructies van de fabrikant van de isolatie die u gebruikt voordat u begint te installeren. Leg uw installatie op het dak. Breng een tar hechtmiddel op al de isolatie van het gehele dak.

Stap 6 – Isolerende the Roof

Stap 7 – Afwerking the Roof

Installeer rubber op het dak. Werken in een gebied dat is vier voet door vier voeten. Breng een dikke lijmlaag voor het gebied. Leg de rubber membraan over de lijm. Zorg ervoor dat er geen rimpels in het materiaal. Ga door tot het hele dak is voltooid.