k-stijl goot installatie tips

Een K-Style goot is de meest voorkomende goten gebruikt op huizen. Het is goedkoop en eenvoudig te installeren op een huis. Om de best mogelijke werk te doen, echter, moet u weten een paar tips die ervoor zorgt dat het werk sneller en soepel te laten verlopen. U kunt een deel van de installatie op de grond, die veel gemakkelijker voor u zal doen. Dit zal ook tijd besparen.

Voordat u uw K-Style goot te kopen, een plan op papier waar je je regenpijpen zult zetten en het centrum daalt. Dit maakt het makkelijker als je de goot te richten. Houd er rekening mee dat het centrum zakt zal ofwel aan het einde van een lengte van goten of in het midden. Laat ze niet vinden op deuren of ramen, en zorg ervoor dat er geen run is meer dan 40 voet zonder downspout.

Planning

Doe zo veel als je kunt op de grond, in plaats van een ladder. Er is genoeg kunt u van tevoren samen te stellen, zoals het zetten eindkappen op de goot, het samenstellen van regenpijpen en het centrum daalt, zorg ervoor dat de eindkappen zijn stevig op de goten, en het snijden van de mijters, als je ze nodig hebt voor hoeken.

Werken On the Ground

Vergeet niet dat je een lichte daling ten opzichte van het einde van de K-Style goot aan de downspout nodig zult hebben. Om ervoor te zorgen dat je dit hebt, gebruik dan een krijtlijn op het huis muur om de bovenrand van de goot goot te maken. De helling moet 1 inch in 40 voeten.

installeren

Als je met behulp van spikes en adereindhulzen om de goot te bevestigen, moet u weten waar uw dak studs zijn. De pieken worden gehamerd hetzij om de 24 inch of elke 32 inch, afhankelijk van de afstand stud. Niet hamer de spikes hele weg naar huis. Laat 1 inch totdat u controleren of de druppel op de goot helling is prima.

verborgen Hanger

Met de verborgen methode voor het K-Style goot hanger installatie, moet de hangers uit elkaar worden gespreid 24 inch en vastgeschroefd aan de fascia board met behulp van 1-½ inch schroeven. Als u eavestrough gebruiken knipperen met verborgen hangers, dan zal er geen kloof tussen de goot en fascia zijn, waardoor een betere kijk naar het huis. Niet naar huis schroef de hangers helemaal totdat u de druppel op de goot helling hebben getest.

beugels

U kunt haakjes gebruiken voor de installatie van K-Style goot. Naar aanleiding van de krijtlijn, schroef ze op hun plaats afstand van 24 inches uit elkaar. De goot past in de beugels, die vastklikken in de trog.

downspouts

Wanneer u een downspout bent zetten tegen het huis, moet je een riem nagel in de plaats voor elke 10 voet hoogte om het veilig te houden. U moet elleboog leidingen te gebruiken om lid worden van de K-Style goot aan de downspout. Voor de meeste huizen, twee “A” stijl ellebogen, geplaatst tegenover elkaar werken. Als je een beetje meer afstand nodig, snijd een lengte van downspout en zet hem tussen de twee ellebogen. Om water te verspreiden aan de voet van de downspout, moet u een “B” elleboog gebruiken.