waarin subtiele universal design in uw huis

Ruth LovettSmith is een schrijver, kunstenaar en ontwerper met een BFA aan het Massachusetts College of Art and Design. Ze heeft een passie voor het maken en delen, en houdt haar handen vuil te maken. Ze schrijft vaak artikelen over kunst en design, het schrijven en bloggen, opvoeding, tuinieren, voedselallergieën, en gezond leven. Ze werkt ook als een grafisch ontwerper het creëren van logo’s, media-kits, uitnodigingen, kaarten, en meer. Ze deelt haar schrijven, bloggen, kunst en design tips (in aanvulling op haar gek levensverhalen) op haar blog RuthLovettSmith.com.

Als u het bouwen van een huis van de grond af of het denken over een grote renovatie, wilt u misschien overwegen de integratie van universeel ontwerp in uw huis. Universal design is het concept van het creëren van een omgeving die bruikbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen (inclusief valide mensen), zonder de noodzaak van een aanpassing. Wat nog belangrijker is, universal design is subtiel in de uitvoering ervan. Na zijn enkele manieren om de integratie van universal design in uw eigen huis.

Step-free Entrances

Traplopen kan moeilijker worden naarmate we ouder worden. Een stap-voor gratis toegang is gemakkelijk te ontwerpen bij het bouwen van een huis van de grond af. Het elimineert de mogelijkheid van het hebben van een oprit naar de buitenkant van uw huis toe te voegen later in het leven. Step-vrije ingangen zijn ook zeer geschikt voor als je bij je hebt grote verpakkingen of boodschappen. Of u nu moeite hebben met trappen of merkt dat je rolstoel gebonden, zult u dankbaar zijn voor een stap-voor gratis toegang zijn.

Installeer een plankje bij de deur

Het installeren van een kleine plank of tafel net binnen de voordeur is een geweldige plek om uw sleutels, zonnebril, en e-mail te zetten. Het is ook bijzonder handig als je bij je hebt een baby of beperkt gebruik van uw ledematen.

Automatic Lighting Systems

Dit is een eenvoudige doe-taak die weinig moeite kost, maar zal gunstig zijn voor vele jaren.

Verruim Deuropeningen

Modern hele huis besturingssystemen kunt u uw interieur en exterieur verlichting op afstand bedienen vanaf een draadloze afstandsbediening of master control. Dit type systeem kunt u veilig invoeren van uw huis ‘s nachts.

Installeer Door Handles In plaats van Knoppen

Veel systemen ook verbinding maken met een alarmsysteem u zou kunnen hebben, het draaien van de lichten op in het geval het alarm afgaat.

Overweeg Antislip Vloeren

Installeer een Stove met knoppen in Front

Standard binnendeuren zijn ongeveer 30-32 inch breed. De minimale deurbreedte die nodig is voor een rolstoel is 32 inches. Het toevoegen van bredere deuropeningen om uw huis opent uw leefruimte, brengt licht in andere kamers, en zorgt voor het potentieel van de rolstoeltoegankelijkheid moet je het nodig hebt. Bredere deuropeningen kunnen ook nuttig zijn voor mensen met wandelaars en scooters.

Of je kinderen of oudere mensen wonen in uw huis, deurgrepen zijn veel gebruiksvriendelijker dan deurknoppen omdat ze makkelijker te begrijpen. Dit is een eenvoudige universeel ontwerp fix dat in elk huis kan worden geïmplementeerd.

Hardhout en grote tegelvloeren kan vaak glad zijn – niet een geweldige combinatie voor jonge kinderen of ouderen. Denk aan anti-slip vloeren, zoals kurk of tapijt. U kunt ook tegel met kleinere tegels, die voorkomt uitglijden.

Beschouw een kachel die knoppen heeft in het voorste plaats achterin omdat ze meer toegankelijk. Gewoon bewust zijn van de bezorgdheid over de veiligheid van de voorkant kachel knoppen moet je kleine kinderen hebt.

Het toevoegen van een verstelbare strijd met een kookeiland kan een wereld van verschil maken voor degenen die moeten zitten of bevinden zich in een rolstoel. Het is ook een geweldige plek voor kinderen om te helpen in de keuken.

Installeer Verstelbare Tellers

Installeer een voorlader wasmachine en droger

Voeg een badkamer op de begane grond

Een voorlader wasmachine en droger heeft vele voordelen. Ze gebruiken minder water en energie, en kan gebruikt worden door kinderen, evenals degenen die in een rolstoel.

Een roll-in bad of douche op de begane grond van het huis kan vooral handig voor mensen van verschillende mobiliteit. Het toevoegen van extra douchekoppen, een handdouche en neerklapbare zetels maakt het bad nog meer universeel.

Andere dingen die je zou willen overwegen in het bad zijn het gebruik van haken en planken. Haken in de buurt van de douche voor handdoeken zijn ideaal voor kinderen en mensen die minder mobiel zijn. Lagere planken binnen en buiten de douche te maken toiletartikelen toegankelijker.

Dit zijn slechts een paar tips en suggesties om u op uw weg naar de uitvoering van universeel ontwerp in uw huis.